Det börjar redan snurra igång

Foto: Bjarki Tordarson
Loret Sadiku har sin "klubbkänsla" i Värnamotrakten Foto:Bjarki Tordarson Foto: Bjarki Tordarson

Med bara en match kvar innan VM-uppehållet och lite längre fram transferfönstret så börjar det nu surras om vilken klubb som är intresserade av olika spelare. 

Foto: Bjarki Tordarson
Försvinner Loret till Italien?
Foto: Bjarki Tordarson

Först ut var ju att Malmö är intresserade av att köpa Abbe Khalili, något som Jeper Jansson inte var så pigg på i nuläget. Igår kom även uppgifter om att HIF är intresserade av Gefles mittfältare Simon Lundevall. Och intresset från spelaren finns. “Ja absolut, det kan jag säga rakt av. Det är en j-vligt bra klubb.” säger han till Alltid Fullsatt.

Jesper Jansson säger att klubben sonderar terrängen för att fortsätta den generationsväxling som man påbörjat och sportchefen säger att det är en spelare man har följt ett tag. Det är i så fall inte första gången man värvar från Gävlelaget. Förra gången handlade det om Alexander Gerndt och det blev ju till slut en bra affär.

Sen har vi den, i transfersammanhang, alltid omryktade Loret Sadiku. I går kom det via Helsingborgs Dagblad att Lazios Albanske sportchef sagt till den Albanska albeu.com att han har en uttalad önskan om att försöka få Sadiku till Lazio. När HD tog kontakt med Sadiku för att bekräfta ryktet så fick de veta att han slutat prata med media.

Björn Velander BBL

 

 

1 trackback/pingback

  1. Veckan som gick – Tack Mr Appiah! : | Allt Om HIF |

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte att publiceras.


*