Uppsnack – GAIS

Då var det matchdag…igen! Man hinner knappt smälta föregående match innan det är dags igen. Ikväll är det GAIS som står för motståndet. Ett GAIS som har spelat bra mycket bättre än vad alla “experter” trodde inför säsongen. Och nu kan vi väl inte längre säga att det är tidigt på säsongen, när det nu spelats en tredjedel?

GAIS är än så länge obesegrade på nya-gamla Ullevi, HIF är obesegrade i serien. Det blir säkerligen en utav dessa nollor som spricker idag. Jag tror av någon anledning inte på ett oavgjort resultat ikväll.
GAIS Joel Johansson (lånet från Elfsborg) kommer inte vara spelklar, och det är naturligtvis ett stort avbräck för GAIS då han har lagt till ytterligare en dimension i Herr Axéns anfallsspel.

En annan dimension i GAIS är naturligtvis brassen Wanderson. Honom har Conny & Co säkerligen ganska bra koll på, och skulle de inte ha de (mot all tänkbar förmodan), så kommer han säkerligen bli utmanövrerad av firma Lantz/Gashi.

HIF kör med samma laguppställning som senast slog de sämsta mästarna med 1-0. Och kontinuteten fortsätter, och förhoppningsvis kommer spelarna nu vila mycket mellan matcherna, då det smäller igen redan på torsdag med match mot Örebro.

***

På tal om matchen mot Örebro på torsdag…

HIF dumpar, ja riktigt dumpar priserna för entré till matchen. Kommer inte Olympia fyllas då, då är svaret på “publikbortfallsfrågan”, inte av prismässiga skäl i alla fall.

Jag hoppas på 16.200, minst, på torsdag!

***

Dagens match. Jag tror på en seger med 2-1 till HIF, som således (om Mjällby vinner idag), har dragit ifrån medias “guldfavoriter” (AIK och IFK Göteborg) med ca 20 poäng…20 poäng!!

1 kommentar

  1. “HIF dumpar, ja riktigt dumpar priserna för entré till matchen. Kommer inte Olympia fyllas då, då är svaret på ”publikbortfallsfrågan”, inte av prismässiga skäl i alla fall.”

    Förutsatt att Helsingborgarens betalningsvilja skulle uppenbara sig på en enda matchs varsel, vilket är omöjligt. Det är ett bra jippo, men knappast någon vetenskaplig undersökning.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte att publiceras.


*