Två frågetecken inför i morgon.

Foto: Bjarki Tordarson

I morgon väntar match på Olympia igen när IFK Norrköping kommer på besök. Men det finns ett par frågetecken inför morgondagens match.

Foto: Bjarki Tordarson
Emil Krafth har problem med sitt knä.
Foto: Bjarki Tordarson

Det är Johan Mårtensson och Emil Krafth som är osäkra inför morgondagens match. “Han har en infektion i underbenet. Det är helt enkelt baciller som tagit sig in genom ett sår på benet.” säger sjukgymnast Svärd om Mårtensson till HD angående Mårtensson.

För Emils del så är det fortfarande knät som spökar. Även om han enligt Roar sagt att det kändes bättre redan idag så tas beslutet på om de ska vara med i startelvan först under matchdagen.

Med Mårtensson skadad och Gashi som tidigare i veckan lämnat för spel i Norge så kan det betyda speltid för något av de nyförvärv som presenterades i veckan. För både Markus Holgersson och Victor Pálsson finns med i matchtruppen som på grund av omständigheterna med Mårtensson och Krafth innehåller 20 namn.

“Norrköping gjorde en bra match här ifjol och vad jag förstått en ännu bättre match för två år sen. Det är klart att det är en match som vi vill ha poäng i och som vi vill vinna. Norrköping är lite före oss så det gäller att vi är det laget som verkligen vågar köra på och inte tittar för mycket på tabellen.” säger Roar till HIF.se

Avsparken är klockan 15.00 och det finns alltså chans att få se Markus Holgersson springa in på Olympia i den röda tröjan igen.

Matchtrupp
2. Johansson, 5. Mårtensson, 7. Lindström, 8. Pálsson, 9. Simovic, 11. Smárason, 13. Achinioti-Jönsson, 14. Holgersson, 15. Krafth, 16. Dahlberg, 18. J. Larsson, 19. Bojanic, 20. Boateng, 21. C. Andersson, 22. Linde, 25. Accam, 26. P. Larsson, 28. Uronen, 29. Björkman, 30. Hansson

Björn Velander BBL

Bli först med att kommentera

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte att publiceras.


*