Tummen upp!

Lantz meddelar idag (via HD-Sporten) att han öppnar upp för diskussion med HIF…efter säsongen!

Det är ett glädjande besked. Lantz visar återigen upp en mognare sida och hanterar både media och sin kontraktssituation på ett respektfullt vis.

 “-Ja det är bäst att vi får koncentrera oss på seriespelet nu och lämna det andra åt sidan ett tag. Jag kör med öppna kort och jag har sagt att jag kommer lyssna på HIF först när säsongen är över“, säger Marcus Lantz till hd.se.

Jag ger tummen upp. Oavsett hur det går i Lantz kontraktsförhandlingar, kan vi nu lägga detta helt åt sidan och koncentrera oss på något i stunden mycket viktigare; Slutspurten av Allsvenskan!

***

Gefle hemma på lördag. Kan det bli över 10.000 på läktaren tro?

***

Landslaget möter San Marino i EM-Kval idag och många skriver om det faktum att matchen inte kan ses av hela svenska folket. Men kunde alla se Sveriges matcher då de gick i TV3?

Snacka om att det är drag runt Hamréns killar nu då… Annat var det på (stackars) Lagerbäcks tid.

***

På tal om Gefle…Alexander Gerndt i veckans Sportsnack på HD. Ser vi fram emot!

***

Folk vill ha förändringar i Allsvenskan. Många vill ha bort landsortslagen och en del vill stänga ligan, åsikterna är lika många som supportrar i denna fråga.

Men faktum är ju trots allt, på landsbygden är intresset större än i storstäderna…

Mer om den (snedvridna sanningen) kommer ni få läsa här på Allt Om HIF framöver!

1 kommentar

  1. Lantz kommer att skriva på efter säsongen är helt övertygad om det. Även om jag tycker att Khalili och May är väldigt bra så kommer Lantz´s rutin och erfarenhet räcka väldigt långt i en eventuelt Europaspel nästa år.

    Men nu ska jag inte flyga iväg så mycket utan nu e det fokus på Gefle!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte att publiceras.


*