Tuff match väntar i morgon

I morgon kväll är det dags för Olympia igen. Elfsborg som tagit sig vidare i Europa-spelet kommer på besök. En match som båda lagen behöver vinna.

Foto: Bjarki Tordarson
Johan Mårtensson är tillbaka i truppen mot Elfsborg.
Foto: Bjarki Tordarson

Elfsborg ligger för tillfället på en tredjeplats med sju poäng upp till Malmö i toppen. HIFs läge vet vi alla, kvalplats med fyra poäng ner till nedflyttningsplats.

En positiv sak är att Johan Mårtensson som stod över söndagens match mot Norrköping är återigen redo för spel efter en infektion i benet.

Och att det är tätt mellan matcherna har gjort att man anpassat träningarna lite. “Man får använda kvalité istället för kvantitet. Det blir korta träningar och lite videogenomgångar – vi är inte hela tiden ute på planen, utan vi försöker använda de andra stunderna till något annat också.” säger Karl-Gunnar Björklund till HIF.se

Mötet blir det tredje under säsongen. De två tidigare har slutat med förlust för HIF men Roar tror att det är på väg att vända. “Det är klart att det finns en press i att vi måste förbättra vårt tabelläge, men det är vi fullständigt medvetna om. Gruppen tränar bra och är relativt glada och stöttar varandra och vi har en bra träningsmiljö.” säger han till Helsingborgs Dagblad. 

Matchtruppen: 5. Mårtensson, 7. Lindström, 8. Pálsson, 10. Santos, 11. Smárason, 14. Holgersson, 15. Krafth, 16. Dahlberg, 18. J. Larsson, 19. Bojanic, 20. Boateng, 21. C. Andersson, 22. Linde, 25. Accam, 26. P. Larsson, 28. Uronen, 29. Björkman, 30. Hansson

Björn Velander BBL

Bli först med att kommentera

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte att publiceras.


*