Träningsrapport 2/4

På grund av späckat schema så kunde dessvärre ingen från det gamla Kvadraten-gänget närvara vid gårdagens förmiddagsträning. Som tur var så närvarade en autograf-kåt kille vid namn Linus Jensen vid träningen och han gjorde oss och er den stora tjänsten att skriva ner en träningsrapport.

Linus t-rapport:
Första halvan av dagens träning missades, men under andra halvan stod tvåmålsspel på agendan. Fullstora mål, men med förminskad plan. Två lag med västar, gröna och blåa, delades in i ytterligare två lag á 5-6 spelare. Målen vaktades givetvis av Andersson och Hansson.

Blått lag: Arvidsson, Khalili, Chansa, Sundin, Patronen, Makondele, Nilsson, Ekstrand och Lantz och en för mig okänd spelare.
Grönt lag: Holmqvist, Svanbäck, Holgersson, Eiswohld, Liverstam, Bergholtz, Jönsson och Andersson. Även här var en okänd spelare med.

Det var stundtals pigga spelare, och under den tiden jag var på plats var Arvidsson den enda spelare som kunde motta publikens applåder. Detta efter en dribbling från högerkanten in i mitten, förbi ett antal spelare och sedan ett kliniskt avslut i Pär Hanssons bortre gavel.
Allra piggast tyckte jag att Tobias Holmqvist var, med flera bra lägen och en stor del mål bakom Danne. Han verkar spelsugen, det märks att han på allvar vill slåss om en plats i startelvan.

Noterbart 1: Marcus Bergholtz utgick skadad strax innan träningen var slut. Vänsterknäet lindades och en ispåse kom på innan han haltade in till omklädningsrummet.
Noterbart 2: Olafur Skulason körde egen rehabträning med massör Olsson vid sidan av tvåmålsspelet. Passningar, mottagningar och längre skott/passningar.
Noterbart 3: Mathias Unkuri deltog inte. Inte heller Andreas Landgren, som enligt rapport var skadad och körde eget inne på Olympia.

Efter träningen körde Pär Hansson lite egna övningar med hjälp av Sven Andersson, medan Hannu Patronen stannade kvar längst av alla och förbättrade teknik.

Två olika tv-team fanns på plats, däribland Sydnytt som hade en längre intervju med både Bosse Nilsson och Marcus Lantz.

Om det blir några fler gästspel från Linus sida återstår att se.
Linus tackar för sig och avslutar med att hälsa våra läsare

Snart kommer Kärnans tidning I alla väder ut. Se till att bli medlem i Kärnan snarast, så får även du ta del av den skönaste HIF-läsningen i världen.

…Skönaste HIF-läsningen i världen, den hittar ni här på www.alltomhif.se… Men joina gärna ändå och få en massa skön läsning I Alla Väder!

// Bony

3 kommentarer

  1. Får hoppas allt är bra med Bergholtz. Även om han inte är tänkt för startelvan så är han en duktig spelare… Speciellt nu också när Landgren också åkte på en smäll..

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte att publiceras.


*