Träningsrapport 16/4: “En av sina bättre träningar hittills”

210327 Varbergs Robin Tranberg och Helsingborgs Bödvar Bödvarsson under träningsmatchen i fotboll mellan Helsingborg och Värnamo den 27 mars 2021 i Helsingborg. Foto: Mathilda Ahlberg / BILDBYRÅN / COP 240 / MA0041

Dagens träningsrapport kommer från ett soligt och varmt Olympiafält där vårt senaste nyförvärv börjar visa klass…

Saknades Gjorde: Max Svensson och Victor Göransson.

U19 Spelare som deltog var Amin Al Hamawi, Lucas Larsen och Daniel Bergman.

Marcus Linnér ledde som vanligt dagens uppvärmning innan Mattias Lindström tog hand om ett par övningar med boll. Därefter satte man på halva planens yta upp ett smålagsspel med tre minimål på vardera sida. Truppen delades upp i två lag och här var syftet att på endast två touch vardera göra mål på det andra laget. Man vill så klart få till ett snabbt, effektivt passningsspel som också använder ytorna som uppstår. Övningen flöt på bra och spelarna hade lite mer kontroll på det ojämna gräsunderlaget jämfört med igår.

Ravy Tsouka och Andreas Granqvist klev här åt sidan när det nu blev dags för smålagsspels-turnering med fullstora mål. Lagen var som följer:

Lag Gul: Assad Al Hamlawi, Wilhelm Loeper, Brandur Hendriksson, Andreas Landgren, Lucas Larsen.

Blå: Bödvar Bödvarsson, Casper Widell, Dennis Olsson, Viktor Lundberg, Alhaji Gero.

Orange: Vladislav Kreida, Anthony Van Den Hurk, Jakob Voelkerling Persson, Amin Al Hamawi, Daniel Bergman.

Grön: Charlie Weberg, Rasmus Jönsson, Mattias Lindström, Noel Mbo, Emil Hellman.

Spelet var intensivt, vilket det ofta blir med såpass korta matcher på liten yta. Det blev en del dueller även om jag har sett fler under den här typen av turneringar. Överlag fin kvalité i passningsspelet.

Imponerade under smålagsspelet gjorde:

Vladislav Kreida: Som vanligt fin på liten yta. Teknisk, finurlig och med ett bra skott. Några felbeslut ibland men över lag en bra träning.

Bödvar Bödvarsson: Gjorde en av sina bättre träningar hittills. Fyllde på bra i offensiven, teknisk och slog flera bra passningar.

Träningen avslutades efter lite mer än En timme och 30 minuter.

 

 

Bli först med att kommentera

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte att publiceras.


*