Träningsrapport 15/4: “Han imponerade verkligen”

Ny träningsvecka inför matchen mot ÖIS på Tisdag, nytt underlag och ytterliggare en akademispelare som visar framfötterna i dagens träningsrapport…

Dagens träningsrapport kommer från Olympiafältets plan 9, där man för övrigt gjorde säsongens första träning på gräs. 

Saknades gjorde: Max Svensson, Anders Lindegaard och Victor Göransson. 

Ravy Tsouka och Andreas Granqvist joggade runt planen ett par gånger innan båda klev av.

Alhaji Gero var med på den inledande uppvärmningen men klev sedan av även han.

Amin Al Hamawi var den enda spelaren från U-19 som var med idag. 

Marcus Linner skötte precis som vanligt uppvärmningen. Därefter tog Mattias Lindström hand om en lekfull övning innan han också satte upp ett par simplare passningsövningar. 

Efter detta körde man en kvadraten-liknande övning där man delade upp truppen i två lag för att hålla bollen inom varder lag. Från början hade man en spelare som fick orange väst och var då med i det laget som var spelförande. Efer ett tag adderade man ytterliggare en spelare med en sådan väst. Spelarna som under övningen fick ha orange väst var Rasmus Jönsson, Brandur Hendriksson och Vladislav Kreida (Kreida tog över rollen från Brandur Hendriksson).   

Övningen flöt på bra även om laget (som sedan i Januari varit vana vid konstgräs) hade en del problem med omställningen till gräs, då planen även om den är helt okej, också är ojämn på sina ställen. 

Till sist lät man startelvan från tisdags kliva av och reserverna och avbytarna från matchen stannade kvar för en match 4 mot 4.

Lagen var som följer:  

Lag Blå: Alex Nilsson, Dennis Olsson, Charlie Weberg, Emil Hellman, Assad Al Hamlawi

Lag Gul: Kalle Joelsson, Casper Widell, Jakob Voelkerling Persson, Amin Al Hamawi, Noel Mbo.

Tempot var högt, viljan att fightas var stor och spelet var helt okej. Många spelare anmärkte på att bollen studsade på det nya underlaget vilket de också hade rätt i. Till slut stod det gula laget som vinnare efter att ha vänt ett 0-3 underläge.

Många spelare blandade och gav på det nya underlaget men utifrån var han står truppmässigt imponerade verkligen Amin Al Hamawi. Amin stod för en av sina bättre träningar hittills. Han har en väldigt rivig spelstil, vrider och vänder ofta, fin teknik och visade desutom idag upp sin fina avslutningsförmåga då han gjorde 3 mål. 

Man avslutade dagens lätta gräspremiär efter lite mer än en timmes spel.

 

 

1 kommentar

  1. Skoj att höra det går bra för båda våra “A.A.H” och framförallt då den äldre av dom som dragits med sina skador så länge, men verkar som han gjorde en full träning denna gång & utan för mycket efterverkningar verkar det som?

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte att publiceras.


*