Tipset omgång 2.

Tre poäng för rätt tippat resultat. En poäng om det är rätt tippat tecken. Jag slog personrekord förra omgången. Samlade ihop hela EN poäng. Som tur var var det HIF- Göteborg som slutade med den seger jag hade tippat i alla fall. Alltid något.

Men skam den som ger sig. Här följer tipset för omgång 2!

Fredagen den 10 april

Halmstad- Trelleborg slutar med HBK-seger 2-1. Anselmo blir premiärskytt i de blåsvarta.

BP- Häcken. Vilken höjdare. Knappast över 2600 åskådare. Något som ställer till det för ekonomiskt tyngda BP. Hur det går i matchen? Seger för Häcken 1-0. Tjatar om det men jag tror på Paulinho som målskytt om han kommer till spel.

Örebro- Elfsborg. Godbiten på långfredagen. ÖSK kommer med ett frejdigt anfallsspel att ställa till det för Elfsborg. Ett Elfsborg som enligt rykten kontaktat Daniel Andersson för övergång tidigare i vintras. Utan att ha frågat HIF om det var okej att kontakta honom. Fult, mycket fult. ÖSK tar sina första poäng i en svängig match som slutar 2-2.

Lördagen den 11 april

TV4-matchen går mellan Göteborg och Djurgården på påskafton. Göteborgs premiär på Gamla Nya Gamla.. äh… på Ullevi. Göteborg vill få poäng i denna match, något man orättvist inte fick med sig från Olympia. Denna gång blir det tre poäng efter seger, 2-0.

Söndagen den 12 april

Precis som i fjol spelas det allsvensk fotboll nästan varje dag i april. På söndag är det återigen en match och det är Hammarby och Gefle möts. Kan gå precis hur som helst, men med ett litet plus för Bajen. Gefle är lika bra på att gneta som tidigare och kan mycket väl plocka en poäng men varför spelade man inte i ljusblått senast? Nåväl Hammarby petar in en boll i 76:e minuten och vinner en jämn och tråkig match.

Måndagen den 13 april

HIF-match dag. Men den överskuggas sannolikt av det faktum att MFF spelar på sin nya Swedbank Stadion (alla HIF:are BYT BANK). En arena som de stackars svältfödda ljusblåa med all rätta är riktigt stolta över. Frågan är om man kommer att vara stolt efter matchen mot ÖIS. Alvaro Santos har avgjort mot er förr. Bara så ni vet. Fast med ÖIS stabila försvar och målvakt så tror jag på en 4-1-seger för MFF. Santos gör självklart ÖIS-målet.

Kalmar- AIK. Här tar Kalmar en säker seger. 3-0 och Daniel Mendez gör två av dem. Inget i övrigt att tillägga när det gäller den matchen.

Och då kommer vi till vår höjdpunkt denna helg. GAIS- HIF. GAIS som nära nog gjort lika många mål som de andra femton lagen tillsammans. HIF vinner i vanlig ordning mot GAIS. 3-0 för tredje året i rad känns bra.

Så det var tipset för omgång 2, hoppas att man är liiiite närmre denna gång.

 

12 kommentarer

 1. Gefle har bytt till vita tröjor, tydligen nåt man hade för X antal decennier sedan och som man återtagit inför den här säsongen.
  Ett ljusblått lag mindre alltså, alltid något 😉

 2. Vill inte förstöra ditt tips, men Anselmo startar inte idag. Så skulle inte vara så säker på att han blir premiärskytt för HBK 😉

  TV4 matchen på lördag är inte Göteborg-Djurgården, utan Assyriska-IFK Norrköping. Direkt efter den matchen kommer Svenska Cupen att lottas, för de som är intresserade av vilka HIF kommer att få möta.

  @BIG G:
  Alla Allsvenska matcher går på tv 😉 Göteborg-Djurgården visas på säsongkortet imorgon 😉

 3. @John Cooper

  Nej, men det kan ju vara bra att surfa runt och kolla lite om man vill ha ett tips på en blogg? Men det kanske bara är jag som tycker det? Menar, det kan ju vara rätt väsentligt att veta vad man snackar om 😉

  Sen gällande tipset, så är det tur att man inte följer det när man spelar på unibet iaf, då hade man blivit ruinerad 😉

  Bättre lycka imorgon!

 4. Fotbollsmatchen mellan IFK-DIF blev inställd idag…..deras tennissektioner möttes istället!! Första set till IFK med 6-0, DIF bröt sedan matchen och skyllde på att dom inte fått någon förhandsinformation om att matchen skulle spelas på gräs!! 😉

 5. Jag förstår fortfarande inte varför en ersättare inte skulle kunna bli premiärmålskytt i ett lag.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte att publiceras.


*