Tipset omg 5

Dags igen för ett tips och liite besviken är man trots allt. Det har kapats jäms med fötterna, med rätta, kring mitt tippande. Kanske ska förtydliga här att det handlar om att jag tippar resultaten inte tipsar er OM resultaten. Lite cred kunde man ju ha fått för omgång 4 där fyra tecken och därav två resultat blev rätt. 8 poäng är ett jätterekord ju. Lägg därtill att det var nära att BP tog den poäng som jag trodde de skulle ta och att jag klart angav att HIF skulle förlora mot ÖSK, även om hjärtat fick avgöra tipset den gången.

Onsdagen den 22 april

Häcken- Trelleborg. Inte ens ett tecken rätt på fyra omgångar i tippandet på Häcken. Här tror jag på seger för Häcken men tippar 1-2 eftersom de alltid spelar tvärtemot vad jag tror.

Elfsborg- MFF. Plastgräs och skånelag. 2-0 till Elfsborg.

Torsdagen den 23 april’

Gefle- Gais. Seger på gästrikarna på lut. 2-1 men med reservation för att Gais kan få till ett kryss.

Örgryte- AIK. Utan anfallare ska Örgryte inte ha en chans. Kan Santos spela så har man en i alla fall. Logiskt sett en enkel seger för AIK. Därför tippar jag 1-0 till….Örgryte.

Örebro- Kalmar. 3-0. Just nu spelar ÖSK den roligaste och bästa fotbollen i allsvenskan. Utan jämförelse. Kalmar kanske fokuserar mer på att spela fotboll än att böla om konstgräset men det räcker inte. När får Nanne sparken?

Hammarby- Göteborg. Göteborg är lika stabilt som nitroglycerin och Nya Gamla Ullevi. Borde vara dags för förlust för Göteborg som har poängraden 0-3-0-3-?. Men jag tror på 1-1.

HIF- Halmstad. Halmstad vinner ytterst sällan på Olympia. Vår statistik mot HBK i allsvenskan är grymt bra. Att vi sedan nästan aldrig vann mot dem på Olympia när vi spelat i serierna under är en annan sak. Det finns spelare som borde vara revanschsugna i HIF. Typ..11 stycken. Nu blir det förhoppningsvis gasen i botten igen och gladfotboll, 3-0.

Fredagen den 24 april

På Stockholms Stadion spelar Djurgården och BP ett hett (hm) derby. Allt annat än 0-0 är en överraskning. Zoran Lukic gick ju ut efter förlusten mot Göteborg och sa “nu vet vi vilka som håller i allsvenskan”. Kanske dags att undra om han och Jeglertz håller där?

1 kommentar

  1. Ah, du vet att jag alltid spelar på SvS med dina tips som riktmärke Cooper! Än är jag ingen miljonär, men jag litar på att du fixar plus i långa loppet! 🙂

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte att publiceras.


*