Timossi tillbaka i Österrike

Alex Timossi lämnade HIF sommaren 2018 för spel med tyska storklubben Bayern München. Sedan dess har lånesejourer både i HIF samt österrikiska Austria Klagenfurt följt, och nu återvänder anfallaren till den senare klubben på ännu ett lån.

Före detta HIF:aren Alex Timossi tillbringade våren på lån i Österrikiska Austria Klagenfurt. Det blev fyra mål och fyra assist för Timossi när hans lag säkrade en tredjeplats i ligan och sedan seger i det efterföljande playoff-mötet, vilket innebär spel i den österrikiska högstadivisionen under den kommande säsongen som inleds om bara ett antal dagar.

Nu står det alltså klart att den numera 20-åriga anfallaren återvänder till Austria Klagenfurt för spel i den österrikiska högstadivisionen. Det rör sig om ännu ett lån, men denna gången över hela den kommande säsongen fram till sommaren 2022. Klubbvalet är logiskt, då klubben numera håller en ganska hög nivå samtidigt som Timossi både presterade hyfat samt sägs ha trivts bra under den förra låneperioden.

Den österrikiska ligan inleds redan på fredag när Sturm Graz möter storfavoriten Red Bull Salzburg. För Alex Timossi och Austria Klagenfurt inleds ligaspelet dock på söndag med match mot Wolfsberger AC på hemmaplan.

Stöd oss på Patreon så vi kan fortsätta vår bevakning av världens finaste förening!

Bli först med att kommentera

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte att publiceras.


*