9 kommentarer

 1. Länge sedan jag skrattade så mycket! Gubben Magnusson påminde om en korpspelare och till och med hans avskedsvinkningar var av ett snitt som kunde tillhört en pensionär. Mycket lustigt!

 2. Ser ingen anledning att skratta alls. Låt Mats leva sitt liv utan att göra narr av honom. Minns istället de fina saker han gjort!

 3. Tycker istället att man borde lyfta fram och hylla det faktum att han faktiskt tog sig dit och gjorde detta inhopp för de drabbade i jordbävningen. Fånigt att skratta åt en gammal hjälte.

 4. Jag skrattar inte. Jag tycker som ovanstående, det är tragiskt men det är som det är. Jag lägger ingen vikt vid vad och hur Masse skött sig. Det som jag kommer ihåg av Masse på fotbollsplan, är DEN Masse jag respekterar.

 5. Fredrik. Du säger att det är tragiskt och att du bara vill komma ihåg och respektera en sida av Masse d v s den Masse som en gång fanns. Men han finns ju högsta grad än idag, levande och välmående? Så varför väljer du att lägga ut dessa två klipp som inte representerar din Masse? (Är det en ursäkt när du säger; med glimten i ögat…) “Allas vår Masse” skriver du som om Masse tillhörde någon annan än sig själv? Jag finner det komiskt och vem vet, Masse kanske finner en ny utkomst som turnerande f.d. bollspelare? Kunde roa många…

 6. Fredrik:
  Youtube klippet som gör narr av feta har alltså ingenting att göra med Mats? Annars kunde ju någon konspiratoriskt lagd ha tolkat det som att de båda klippen tillsammans är ett inte alltför subtilt hån av Mats. = : )

 7. Jag som trodde alla hade samma humor som jag… Näe, YouTube-klippet är INGET narr mot feta. Det är en låt som spelas rätt friskt på Radio Kronoberg (P4).

  Alltså, vart ni vill föra diskussionen har jag ingen aning om, men jag anser (i min värld) att Masse på plan, var den Masse jag “kände”. Den Masse som är utanför plan, känner jag inte, har aldrig känt.
  Vad han än gör idag, så var bilderna av honom i matchen en tragikomisk bild av den mannen som en gång var min idol (på plan).
  Är det tillräckligt förklarat eller jag behöver göra ännu ett försök…? 😉

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte att publiceras.


*