Nej till dansken!

Ett bra tag sedan jag skrev här på AOH, ska försöka bli lite mer frekvent i takt med att suget efter HIF blir allt större. Ska försöka ge er några efterfrågade träningsrapporter innan säsongen drar igång. AOH:s mål är  att bevaka HIF bäst i Sverige och det kan man bara göra genom att rapportera från träningar och vara på plats på matcherna. Vissta kan man skriva om klubben ändå, spekulera kring truppen men vill man ge läsarna en bevakning av högsta klass så krävs det lite mer. Under Kvadraten-tiden ( minns ni den?) så fick vi enormt mycket positiv feedback på vårt bevakning, tyvärr finns inte tiden för att bevaka träningar lika omfattande som ifjol men ett par rapporter ska ni ges.

***
Shelton, Alvaro eller rentav Kim Olsen? Låt oss hoppas att det inte blir dansken, aj vad kass han var ifjol för ÖSK!

***

Hansson kommer ta hand om målvaktsposten, det är jag ganska övertygad om. Startelvan känns överlag ganska given redan, eller? Bara den där anfallaren som ska på plats.

3 kommentarer

  1. Så… inlägget handlar om att man måste bevaka träningar för att vara bäst; och att ni inte kommer att göra det?

  2. Läste att Peter Larsson ( fd HBK ) är på väg bort från FC Köpenhamn. Guldläge för HIF!! Agera snabbt nu innan malmö eller nån annan hinner före!! Hade varit guld värd för stabiliteten i HIFs försvar! Var allsvenskans bäste mittback och landslagsman när han lämnade HBK.
    Perfekt för HIF! Eller vad tycker ni?

  3. Det handlar inte om att vara bäst eller störst eller roligast. Hela den kukmätartävlingen lämnar vi med glad hand över till de som behöver vara bäst.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte att publiceras.


*