Thulin till Morgondagens Stjärnor

Calle Thulin är en av spelarna som finns med i Morgondagens Stjärnor Foto: Mathilda Ahlberg / BILDBYRN

Morgondagens Stjärnor avgörs Lördagen den 16 november kl. 15:00 på Tele2 Arena. Då möter de 32 främsta unga talangerna från division 1 norra och division 1 södra varandra i en fotbollsmatch. I år är det de bästa unga talangerna födda 1999 och senare som är aktuella och visst är där några välkända namn bland de uttagna…

Prestigematchen – som samlar mängder med agenter och scouter – anordnas nu för 12:e gången.

För HIFs vidkommande så noterar vi att Carl Thulin (utlånad till Eskilsminne IF) har fått en plats i Ettan Södra. Detsamma gäller för den förre HIFaren Casper Seger som även han tillhör Eskilsminne. Seger lämnade HIF inför årets säsong efter sex framträdande i vårt A-lag. 20-åriga Calle Thulin tillhör, trots utlåningen, fortfarande HIF och har ett kontrakt som sträcker sig över 2020. Så sent som tidigare i år så representerade han även vårt A-lag i samband med de Allsvenska mötena med Östersund och AFC Eskilstuna.

Division 1 är serien där talangerna lär sig att flyga. I Ettan tar många framtida stjärnor sina första steg i seniorfotbollen för att bli professionella fotbollsspelare. För att nämna några; Marcus Danielsson, Robin Jansson, Jiloan Hamad och Victor Nilsson-Lindelöf som alla har gemensamt att seniorkarriären tog fart i Division 1.

Morgondagens Stjärnor är ett återkommande inslag i intresseorganisationen Ettanfotbolls verksamhet, med syftet att lägga fokus och lyfta fram all den talang som finns runt om i landet i ligan. Matchen ger spelarna en chans att inför agenter, scouter och andra klubbar inom elitfotbollen få visa upp sig och göra ett namn för sig.

Biljetter till matchen (OBS Fri entre) kan du hitta här men Morgondagens Stjärnor TV-sänds också via Ettanfotbolls officiella mediapartner FotbollDirekt.se  Bakom eventet står division 1 föreningarnas intresseorganisation Ettanfotboll och huvudsponsorn Adidas.

AOH drivs, i stor utsträckning,  på ideéll basis. Vill du ge oss en applåd kan du swisha en slant till 0703890866. Tack!

Bli först med att kommentera

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte att publiceras.


*