Linde mästare i Norge

180609 Andreas Christopher Linde of Molde during the Eliteserien match between Kristiansund and Molde on June 9, 2018 in Kristiansund.

Med två omgångar kvar av serien så står det klart att Molde kan titulera sig Norska mästare 2019. Och de gör det med en fd HIFare mellan stolparna

4-0 mot Strömgodset. Det var de tre poängen som saknades för att Molde skulle kunna titulera sig Norska mästare 2019. Med andra ord så var fem års väntan över för klubben som tog det senaste guldet 2014.

För Andreas Linde har det varit en speciell säsong då den förre HIFaren missade halva säsongen efter att han tvingats lägga sig på operationsbordet strax innan sommaren. Då hade han varit ordinarie i de tio inledande matcherna. I slutet av September var han tillbaka och var omgående tillbaka i samma fina form som innan operationen.

Två matcher återstår, mot Vålerengen och Bodö/Glimt, men Molde med 11 poäng ner till just Bodö/Glimt, på andra platsen, så är festen redan i full gång på Akern Stadion.

Vi på AOH gratulerar Andreas till guldet och ser redan fram emot att få följa honom, och hans Molde, i kommande Champions League-kval

Bli först med att kommentera

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte att publiceras.


*