Thörn: Betyg efter matchen mot GAIS

210523 GAIS Adnan Maric och Helsingborgs Adam Kaied i kamp om bollen under fotbollsmatchen i Superettan mellan GAIS och Helsingborg den 23 maj 2021 i Göteborg. Foto: Michael Erichsen / BILDBYRÅN / COP 89 / MI0137

HIF vann borta mot Gais efter en adekvat insats. Här är mina betyg:

Anders Lindegaard: 3.

Lite av en mini-revansch med två viktiga räddningar. Däremot sprider han fortsatt en osäkerhet i spelet med bollen. Det måste bort.

Ravy Tsouka: 2.

Som vanligt snabb och effektiv. Stark i defensiven. Spelar mycket effektivare än Andreas Landgren men det är mycket “hit and miss” när han har bollen.

Charlie Weberg: 3. 

Bra i spelet med bollen och stod för flera bra passningar. Är lite svag i närkamperna ibland men överlag en fin insats uppe i Göteborg.

Andreas Granqvist: 2.

Svår att betygsätta. En kravhöjare och general men såg också stabbig ut. Dock inga makabra misstag. Bra.

Emil Hellman: 1.

Inte godkänd. Stabil i första halvlek men i Andra halvlek måste man ändå säga att det nästan är oacceptablet att bli förbisprungen gång på gång på det sättet som han blir.

Wilhelm Loeper: 3.

Wilhelm Loeper var Wilhelm Loeper idag. Sprang, jobbade hårt, initiativrik och var engagerad. Som vanligt en mycket god insats.

Vladislav Kreida: 2.

Gör sitt jobb idag. Stabil i Defensiven och gjorde inga misstag med bollen. På väg mot en trea.

Rasmus Jönsson: 2.

Helt okej insats av Rasmus idag. Kanske bör man inse att Rasmus Jönsson nuförtiden behöver mer tid, mer yta och mer boll och det får han i en roll längre ner. Dock fortsatt vek.

Adam Kaied: 2.

Gjorde startdebut och stod för en godkänd insats. Ett par offensiva initiativ men valde allt för ofta det “enkla” alternativet. Det har han dock rätt till.

Viktor Lundberg: 1.

Rakt igenom dålig insats av Viktor Lundberg. Tappade oerhört mycket boll och var otroligt långsam. Visst, ett par goda aktioner men med tanke på hur mycket boll han fick var det här inte godkänt.

Max Svensson: 3.

Här har man nog hittat något. Max Svensson i en forwadsroll ger Speed till en startelva som många gånger sett otroligt långsam ut. Gött att Pojkvaskern fick göra mål också.

 

Noel Mbo spelade för kort tid för att betygsättas.

 

 

Bli först med att kommentera

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte att publiceras.


*