The Tivoli i konkurs – Sportbaren tillfälligt stängd!

Nöjesbolaget, som driver restaurangerna på Olympia, har begärt sig själva i konkurs. HIF:s klubbdirektör Mats-Ola Schulze informerar, på HIF.se, om vad detta innebär för föreningens dagliga verksamhet.

Ett av Helsingborgs främsta nöjesställe begär alltså sig själv i konkurs. Självklart är detta tragisk för såväl ägare, staden och, inte minst, HIF då det är The Tivoli som driftar HIFs sportbar på Olympia.

Enligt ägarna själva så började problemen i samband med flytten 2016 och på HIFs hemsida valde man, tidigare idag, att kommentera den uppstådda situationen.

– Det är givetvis tråkigt sett till att det är en institution i Helsingborg med lång historik. Vårt fokus från HIF:s sida ligger på att mat och dryck på Olympia inte ska påverkas till måndagens match eller övriga matcher samt att luncherna i Sportbaren ska börja serveras igen så fort som möjligt. Vi arbetar redan med den frågan och tittar på olika lösningar. Medlemmarna kommer att hållas uppdaterad och få löpande information, säger klubbdirektör Mats-Ola Schulze till HIF.se

Tillsvidare håller man Sportbaren stängd över luncherna i väntan på ytterligare information.

Bli först med att kommentera

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte att publiceras.


*