Surprise stekhet i Sydafrika

171016 Helsingborgs Bradley Surprise Ralani deppar under fotbollsmatchen i Superettan mellan Helsingborg och Värnamo den 16 oktober 2017 i Helsingborg. Foto: Mathilda Ahlberg / BILDBYRÅN / Cop 178

Bradley Ralani, även känd som Surprise, är i högform för sitt Cape Town City i den sydafrikanska högstadivisionen.

Surprise kom till HIF i 2016 efter en sejour i danska Lyngby BK. Den sydafrikanska mittfältaren blev snabbt en fokalpunkt i Skånes Stolthet, men kunde ändå inte hjälpa laget stanna kvar i Allsvenskan. Ralani spenderade sedan även en säsong i Superettan med HIF innan han lämnade för Cape Town City i början av 2018. Totalt blev det åtta mål och åtta assist på 43 matcher i Sundets Pärla.

Ralanis tid i Cape Town City har varit lyckad. Mittfältaren har gjort 13 mål och 22 assist på 85 matcher för laget under de tre år han nu spenderat i klubben, och även på senare tid har den bollskickliga sydafrikanen imponerat för sitt lag. I lagets tre senaste matcher har han gjort tre mål och en assist och varit högs bidragande till att laget kunnat plocka sju poäng av nio möjliga. Med 14 matcher spelade ligger Cape Town City därmed på femte plats i serien med 23 poäng. Ralani har på ett individuellt plan lyckats bidra med fyra mål och tre assist.

På ett mer negativt plan verkar Ralani tyvärr också ha ådragit sig en skada i senaste matchen då man mötte Baroka FC på bortaplan, men det är oklart hur allvarlig skadan är. Vi på AOH hoppas naturligtvis på en snabb återhämtning!

AOH drivs, sedan 2009, på idéell basis. Vill du ge oss en applåd kan du alltid swisha en slant till 0703890866. Tack!

Bli först med att kommentera

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte att publiceras.


*