Stilla vår nyfikenhet

Så var vårsäsongen avklarad och Superettan går på några veckors sommarledighet. Det tänkte även vi på AOH göra. Dock stänger vi inte ner helt utan slår bara på vår “summermood”. Men innan dess behöver vi er hjälp att svara på några frågor…

Vi har precis avverkat årets sjätte månad vilket innebär att halva 2018 har passerat. För vårt HIF har vårsäsongen inneburit ett, i det närmsta, förväntat resultat med en andraplats inför omstarten. Det återstår iofsg 15 omgångar men visst känns det ändå som att klubben står med ena benet i Allsvenskan. Nu ska man självklart inte ta ut något i förskott men med tanke på att man förstärker truppen med Andreas Granqvist, och förhoppningsvis Rasmus Jönsson, så har jag svårt att se hur HIF skulle missa någon av de tre platserna i toppen av serien.

Det knappt månadslånga uppehållet lär göra laget gott och man får en möjlighet att bryta mönster, återhämta sig och dessutom kanske tom få en sådan som Johan Persson i speldugligt skick igen. Förhoppningen är ju att HIF ställer upp med den absolut starkaste elvan på Stadsparksvallen, i Jönköping, när omstarten sker den 29 Juli

Även för oss på Allt Om HIF kommer brejket utomordentligt lägligt. Nu handlar absolut inte denna texten om någon klagosång men efter att vi, under de sex senaste månaderna, tryckt ut närmre 200 HIF-relaterade texter så ska det ändå bli skönt att vila pennan några veckor! Samtidigt så triggas vi av den fantastiska respons som vi möter dagligdags i arbetet med sidan. Hittills har vi haft över 110 000 besökare att jämföra med vårt “all-time high” 2017 där vi slutade på drygt 160 000 besökare. Med andra ord så ser även AOH ut att överträffa våra egna förväntningar som vi hade när vi klev in i 2018.

Detta hade dock aldrig varit möjligt utan er och därför har vi ambitionen att försöka vässa våra texter ännu mer under hösten. Här vill vi gärna ha er hjälp kära följare.

Vår grundregel har alltid varit att skriva om det som vi själv vill läsa om. Vi har aldrig haft ambitionen att vara först ut med nyheter eller leverera några sensationella avslöjande (även om det faktiskt dyker upp lite sådant material då och då) . När vi ser tillbaka på de första sex månaderna är där dock några texter som dragit till sig större intresse än övriga. Vår topp fem ser nämligen ut som följer:

1. Jesper Janssons uttalande i Aftonbladet

2. Rasmus Jönssons antydan om en återkomst

3. Ryktet om att en allsvensk anfallare var på ingång

4. Relationen mellan MFF och HIF

5. Södra Stås aktion under matchen mot AFC

Som ni märker så är det fem texter om vitt skilda saker och därmed inser vi att det kanske är just bredden i våra texter och de ämne vi berör som lockar er läsare till sidan. Lägg därtill att vi alltid får en hög läsfrekvens när vi skriver om våra framtidsmän. Detta är något vi själv brinner för och kommer att fortsätta fokusera på även framöver.

Vad anser ni själv är det bästa med AOH? Vad vill ni läsa mer om och vad känns mindre intressant? Jag hoppas att ni tar er tid att kommentera och tveka inte att både ge oss ris och ros. Ge oss möjligheten att fokusera på rätt saker i vår strävan att sidan skall bli ännu bättre och att du, som läsare, ska se ett dagligt besök på vår sida som en självklarhet.

Tack för att ni följer oss och njut av en skön semester så ses vi på Olympia

PS Ni kan vara lugna – vi tar inte helt ledigt under kommande veckor utan kommer fortfarande hålla koll på vad som händer i HIF-sfären och lovar att leverera efterhand DS

3 kommentarer

  1. Jag är mycket nöjd! Som boendes i sydskåne så suktar jag efter all HIF-information. Nostalgi/referat/betyg/ekonomi/spelarövergångar stort som smått allt blir en tillgång när man prenumerar på SDS 🙂

  2. Instämmer med Tim, allt som rör vårt lag är av intresse för oss som bosatt oss långt ifrån Sundets pärla och inte hör “snacket på stan”.

    Ni gör ett ruggigt bra jobb och förtjänar credd!

  3. Fortsätt med era klockrena ärliga matchanalyser som i mitt sett speglar mer matcherna än de Peo och HD levererar. Grymt inspirerande läsning..

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte att publiceras.


*