Sprickor i fasaden?

HIF årgång 2010 kändes som ett lugnt och tryggt år. En trupp, en tränarstab och en styrelse i harmoni. Kort sagt, en välmående klubb. HIF årgång 2011 har börjat precis tvärtom.

Egentligen hade jag inte för avsikt att kommentera Edmans utspel överhuvudtaget. Men då det framgår att Conny inte ser på saker och ting likt Erik, samt är tveksam till att tilldela Edman rollen som kapten efter detta, då skapar det en del fråge och utropstecken i min bok…

Jag tvivlar på att det finns någon av er som läser detta som inte läst Denckers intervju med Edman, samt den efterföljande intervjun med Conny. Så all övrig utläggning och tillägg på detta är överflödig.
Men jag kan då inte låta bli att fundera på det här med lojalitet…

***

Jag kan köpa att Edman har höga krav, det är skarpt läge denna säsongen. Inget annat krav på truppen kan ställas än att de ska vara ett topplag som ska spela om guldet 2011!
Det må kanske finnas en del spelare som kanske inte tar saker och ting på riktigt allvar och då är det på sin plats att kaptens-aspiranten Edman ryter ifrån.

Men jag köper inte att denna diskussion ventileras via media, jag köper inte denna uppenbara brist på lojalitet!

Är det då någon spricka i den annars så välpolerade fasaden på Olympia? Nej, det tror jag inte…

***

Daniel Andersson aktuell för comeback i HIF! Är det ett skämt?

***

Peter Larsson utropades som klar för HIF av en del förra veckan. Det tog 30 sekunder att ta reda på fakta och kväva det ryktet.
Nu ser det emellertid ut som att en kontakt är etablerad och att det kan komma att föras samtal mellan Peter Larsson och HIF under den närmaste tiden.

Personligen är jag dock tveksam till denna eventuella värvning, men å andra sidan så litar jag fortfarande till 100% på att herrarna Jansson, Karlsson och Almqvist  har full koll på läget.

***

Det är ju inte upp till mig att ifrågasätta hur folk ser ut och varför, men jag kunde inte låta bli att småle och det kittlade i skrattmusklerna när jag såg bilden på Mattias Lindström i HD. Och en del hänvisar till någon taliban-liknelse, så varför inte?

<- Annons ->

1 kommentar

  1. Det är intressant att Edman faktiskt väljer att låta tungan löpa offentligt och det brukar indikera på olika saker: 1. Det råder missnöje med ledarna. 2. Missnöjet kommer usprungligen över en själv men man flyttar det till andra. 3. Det är helt enkelt sant.
    Dessutom kom det ovanligt tidigt på säsongen. handlar det om oro över att HIF inte kommer att ersätta de förlorade spelarna? (Lantz, Ekstrand, Berglund/Nilsson) Presteras det svagt på träningarna så här långt? Edman vars säsong började bra men avslutades sämre själv behöver en tändande konflikt för att komma igång? Det kan röra sig om ett missnöje över hur HIF handskades med Lantz men han vill åtminstone något och han vill att detta syns/hörs och inte stängs in så hans tillit till HIF kanske inte är tillräckligt hög?

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte att publiceras.


*