Spelarbetyg Åtvidabergs FF – HIF

Foto: Björn Wijk
Simovic blev tvåmålsskytt och fixade segern
Foto: Björn Wijk

HIF tog andra raka segern igår efter en uddamålsvinst med 2-1 borta mot Åtvidaberg. Robin Simovic blev matchhjälte med sina två mål och är nu uppe på nio mål hittills den här säsongen! Här kommer mina spelarbetyg från matchen.

Startelvan:

30. Pär Hansson 2 – Hade en del att göra under Åtvids press och fick in några bra räddningar. Fortsätter dock med lite onödigt svåra passningar i eget straffområde.

—–

6. Andreas Landgren 3 – Gör en bra match där han stänger till hyfsat på sin kant och bryter boll ofta. Blir mer och mer offensiv och kommer till en del inlägg.

8. Victor Pálsson – Pendlar i sina prestationer. Gör det bra offensivt med fina krossbollar men slarvar defensivt och tillåter Åtvid komma till lägen. Dålig i sitt passningsspel. Passiv och förlorar närkampen  vid Åtvids reduceringsmål. 2-.

3. Frederik Helstrup 2 – Precis som mittbackskollegan slarvar han defensivt, där han bevisat att han kan mycket bättre. Ändå godkänd allt som allt. 

28. Jere Uronen 3 – Tillbaka till den fina formen han visade upp förut. Följer med upp bra offensivt och kommer till många lägen, både inlägg och egna lägen då han går in centralt. Gör det ok defensivt. 3+.

—–

14. Lalawélé Atakora 3 – Gör en riktigt bra första halvlek där han visar en enorm löpvilja och är bra i spelet. Snyggt förarbete till 1-0-målet som är helt och hållet hans. Går ner sig lite i andra men håller sig ändå till ett högt betyg. Utbytt i slutskedet.

5. Johan Mårtensson 2 – Återigen kapten för dagen i Peter Larssons frånvaro, och gör en godkänd match. Är där han ska och kämpar och sliter.

19. Darijan Bojanic – Vi vet att han kan bättre. Slarvar i sitt passningsspel och var inte lika kreativ som vanligt. Visar trots det en del intentioner och försöker få sina medspelare till bra lägen. Fick till några halvfarliga avslut.

10. Anton Wede 2 – Springer, kämpar och jobbar hårt. Kom inte till så många lägen, och var lite osynlig då och då. Utbytt i andra. 

—–

9. Robin Simovic 3 –  Står för en bra prestation och är kung i duellspelet. Fortsätter vara en bra uppspelspunkt, visar på bra teknik och är klinisk i sina avslut, även om 1-0-målet var lite turligt (sköt på sitt eget stödjeben).

18. Jordan Larsson 2 – Går mycket i djupled och kommer till några lägen. Gör en helt okej prestation och blir bättre och bättre i duellspelet. Utbytt i andra.

—–

Inbytta:

7. Mattias Lindström X (in 89) – Spelade för kort tid för att betygsättas. Men kul och se att han kämpar och sliter och visar på ett uppoffrande spel trots begränsad speltid.

16. Mikael Dahlberg 2 (in 71) – Syns inte så mycket i själva spelet då Åtvid tryckte på i slutet. Fick en jättechans av Lindström på tilläggstid, men missade öppet mål. 

20. Emmanuel Boateng (in 69) – Hinner inte påverka matchen så mycket, men försöker med en del kombinationer. Godkänt inhopp.

Övrig trupp: Matt Pyzdrowski (mv), Carl Johansson, Jesper Björkman, Arnór Smárason

—–

Betygsskala:

1: Underkänd

2: Godkänd

3: Bra

4. Hög allsvensk klass

5. Landslagsklass

 

Emil.Carlsvärd.BBL

1 trackback/pingback

  1. HIF tog andra raka segern borta mot Åtvidaberg | | Allt Om HIF |

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte att publiceras.


*