Skånederby på Olympia i morgon

Foto: Bjarki Tordarson
Från U21-derbyt 2013 Foto: Bjarki Tordarson

I U21-lagets B-slutspel är det i morgon återigen dags för match. Denna gången tar man emot Malmö på Olympia. 

Foto: Bjarki Tordarson
Ska Ema Boateng susa förbi Malmöbackarna även i morgon?
Foto: Bjarki Tordarson

De senaste mötena mot Malmö har slutat med förlust för HIF men trots det leder man just nu gruppen före just Malmö. Båda lagen har 6 poäng men HIF har bättre målskillnad. Dock ska det sägas att Malmö har en match mindre spelad. Det är en tät grupp där det skiljer 2 poäng ner till fjärdeplatsen som innehas av Kalmar som även de har en match tillgodo på HIF.

Till morgondagens match som spelas på Olympia klockan 17.00 har Erik Edman följande lag att disponera. Inträdet är som vanligt gratis.

Alexander Achinioti-Jönsson, Ema Boateng, Elias Andersson, Måns Lagmark, Jordan Larsson, Vlad Madaras, Álvaro Santos, Arnór Smárason, David Svensson, Fredrik Widlund, Felix Bindelöv, Niklas Jönsson, Anton Kinnander, Erik Kronholm

Björn Velander BBL

2 kommentarer

  1. Trevligt se den gode Alvaro Santos ännu en gång i rödblått – var rädd för han redan dragit hem till mammas gata i Brazil!

  2. Hans kontrakt löper ännu och jag skulle tro att han kan komma att finnas med i matchtrupperna fram tills att säsongen är avslutad. Men sen dröjer det nog inte så länge tills han har sand mellan tårna på stranden i Brasilien.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte att publiceras.


*