Silly-Kollen – FCK får konkurrens av fler klubbar

Det har under en tid pratats mycket om att det är FC Köpenhamn som tänker gå på shoppingtur i Helsingborg under nsommaren. Men nu seglar det upp en ny spekulant på samma spelare som FCK spanar in.

Vid det här läget kan ni turerna om FCK och HIF. Som nämnts tidigare här på AOH så är det anfallaren Alexander Gerndt och mittbacken Marcus Nilsson som ska vara på väg till Danmark. Det ska enligt flera medier dessutom vara väldigt nära.

Idag har det kommit nya uppgifter om att de båda spelarna är aktuella för ännu en klubb, holländska Utrecht. Utrecht ska, enligt fotbollskanalen.se, haft flertalet personer på plats igår på Stockholm Stadion för att titta på duon. Och till fotbollskanalen säger Utrechts fotbollschef Foeke Booy så här:

– Vi tittar på många spelare men de här två är väldigt intressanta. Vi letar efter spelare som kan ta nästa kliv och de gav båda ett gott intryck.

Vad detta innebär är svårt att säga. Men om HIF:s beslut är att sälja spelarna, är det givetvis bra att flera klubbar visar seriöst intresse för då ökar chansen att priserna stiger.

1 trackback/pingback

  1. | Allt Om HIF | - Silly Kollen – Det kanske blir England för Gerndt

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte att publiceras.


*