Silly-Kollen – Det kanske blir England för Gerndt

Alexander Gerndt är fortsatt het på transfermarknaden. Efter fjolårets succé och att han nu börjar hitta tillbaka till formen får enligt rykten flertalet klubbar att ställa sig på rad.

Det vi vet sedan tidigare är att FC Köpenhamn la ett bud som Jesper Jansson kallade “icke marknadsmässigt” och då ska HIF ha kontrat med att begära 36 miljoner för landslagsanfallaren, vilket fick FCK att backa och titta på andra alternativ. Och den lediga anfallsplatsen i FCK är nu fylld av en spelare från Molde.

Så vad händer då med allas våran Alexandet Gerndt? Det vet vi inte än, men nu har det börjat ryktas om Engelska klubbar som Alexanders nästa hållplats. Premier League klubbarna Fulham, West Bromwich och Blackburn nämns som tänkbara nya destinationer.  Vad säger ni, är en flytt till Premier League och någon av dessa klubbarna rätt steg för Alexander?

Om ni inte tycker det så finns det fler klubbar som sägs vara intresserade. Tidigare nämnda Utrecht (där som bekant redan Marcus Nilsson kommer att återfinnas till hösten) och Twente sägs vara intresset från Holland, samtidigt påstås det komma tyskt intresse från Wolfsburg och Köln. Något som låter bra?

Om ni inte tycker det, är det helt okej att tycka att han ska stanna i HIF hösten ut.

4 kommentarer

 1. STANNA OCH AVSLUTA SÄSONGEN HÄR!!

  AAALEXANDER GERNDT, ALEXANDER GERNDT!!
  AAALEXANDER GERNDT, ALEXANDER GERNDT!!

 2. Varför skulle vi vilja bli av med Alexander?
  Men till rätt pris kan naturligtvis inte HIF stå emot.

 3. Han ska stanna om vi inte får ett drömbud. Ett drömbud är inte 36 milj och där gjorde jeppe Jansson fel. Han har satt en mille gräns som lätt kan tas hand om av klubbar från England & Holland. Själv tror jag att Gerndt kommer att gå snart, allt pga att JJ har satt en mille gräns.

 4. Klart han ska stanna hela hösten då han kanske gör större succe i europa leage och kanske så blir han mer värd än det som han är satt på nu…Så lycka till Hif och ha inte för brottom bättre han stannar kvar än att han kommer till en klubb där han får nöta bänken och hans värde sjunker då på marknaden..

  Heja HIF..

1 trackback/pingback

 1. | Allt Om HIF | - Silly Kollen – Det kanske blir England för Gerndt

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte att publiceras.


*