Santos gör comeback och Jordan imponerade i premiären

Samtidigt som HIF är som mest i behov av en målgörare så snörar Alvaro Santos på sig fotbollsskorna igen. Och i Holland fick Jordan Larsson en smakstart på säsongen.

Det är i Hittarp man framöver kommer att få njuta av den 37-åriga HIF-legendens fotbollskonster. Enligt HD så har Santos börjat träna med klubben och anfallaren själv är tydlig med att det inte handlar om något halvhjärtat försök.

– Jag är inte i Hittarp för att lattja, det här är seriöst från min sida. Fotboll är fortfarande en stor passion. Suget efter att spela har funnits i ett år. När jag slutade kände jag att jag egentligen inte hade någon riktig anledning som till exempel att jag skulle vara skadad, förklarar Alvaro till HD.se

—————————

Mittfältaren Alexander Achinioti-Jönsson behöver speltid och lånas nu ut till Ängelholm under resten av säsongen. 21-åringen har startat i sju av HIFs 19 matcher men blivit utan speltid under en längre period. Något han nu hoppas få i division 1-laget Ängelholms FF.

Det handlar om ett 24-timmarslån, vilket möjliggör för HIF att kalla tillbaka spelaren vid ev behov

Samtidigt kommer beskedet att Det kommer ta två till fem veckor innan HIF:s Surprise Ralani är tillbaka efter muskelbristningen han ådrog sig i måndags.

————————-

Holländska andraligan är i gång – och för Jordan Larssons NEC blev det vinst direkt.
Den förre HIFaren verkar ha prickat formen och passade på att göra två mål i 3-1-vinsten.

Det var efter en halvtimme spelad som Larsson klev fram första gången och satte matchens första mål. Efter det gjorde hans NEC självmål innan de också satte in 2-1 inför halvtid.
Sedan gjorde Jordan den andra halvlekens enda mål när han i den 52:a minuten fastställde slutresultatet 3-1.

———————

HIF meddelade under fredagsmorgonen, via sin hemsida, att Martin Christensen tagit sig över Öresund för att träna med nykomlingen i danska superligan, FC Helsingör. Nu återstår det att se om säsongens "assistkung" får kontrakt i grannlandet?

Bli först med att kommentera

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte att publiceras.


*