Säkra din plats inför söndagens omstart!

Foto: Johan Lilja

På söndag, klockan 15, är det åter dags för seriespel på Olympia. Akropolis står för motståndet och då FHM öppnat upp för fler åskådare så ser vi fram emot en “publikfest med restriktioner”

Med de nya publikrestriktionerna får HIF, i samband med herrlagets matcher i Superettan, ta emot minst 3 000 supportrar på Olympia. Redan nu är man på väg att fylla den kvoten men i nuläget råder lite osäkerhet kring hur många man verkligen kan ta in. Därför är klubbens uppmaning att fortsätta köpa biljetter tills systemet säger stopp.

Eftersom reglerna säger att varannan rad ska vara ledig och att man ska ha minst två lediga stolar mellan varje sällskap påverkas den totala arenakapaciteten till stor del av hur stora sällskap ni bokar era biljetter i. Högst tillåtna antal personer per sällskap är fyra.

Med andra ord – Genom att i största möjliga mån boka platser i sällskap om fyra möjliggör vi för fler att kunna vara på plats och stötta laget. HIF uppmanar därför alla som kan att boka fyra biljetter samtidigt åt kompisar, familj eller andra man tänkt se matchen med. Umgås du med någon som du vet brukar gå på våra matcher? Boka tillsammans!

För att följa alla regler uppskattar vi att cirka 4 000 platser kommer att kunna bokas varav cirka 700 på södra läktaren. Ju fler som bokar i sällskap om fyra desto högre kommer också denna siffra att bli.

I det senaste avsnittet av AOH podden hjälper HIFs kommunikationsansvarig, Midhat Kuduzovic, oss att reda ut vad som gäller inför söndagens omstart. Avsnittet hittar du här

Allmän information om kapacitet, hur arenan fördelas och vilka restauranger som har öppet hittar du här!

Köp biljett här!

Bli först med att kommentera

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte att publiceras.


*