Reflektion – Malmö FF (b)

Och så har det hänt igen! En, EN, idiot förstör för sitt lag, för allsvenskan, för fotbollen…för ALLA!

Det som började så bra. En fotbollsfest, som det brukar när de två antagonisterna från Skåne möts. Högt tempo inledningsvis och en försmak om att detta skulle bli en riktig härlig fotbollsfest. Efter en halvtimmes spel gör HIF 1-0…och sen tog föreställningen slut!

***

Normalt sett brukar jag och alla andra som engagerar sig här på Allt Om HIF vara sansade, lugna och sakliga. Men just nu, och ikväll är jag så fruktansvärt ledsen, besviken och frustrerad på att jag och alla andra som verkligen sett fram emot att njuta av föreställningen blev bestulna på just denna!

Är såååå j-a besviken…kan inte ens glädjas över att HIF per automatik kommer vinna matchen med 3-0!
Nu får det väl fan vara nog med dessa idioter som kallar sig supportrar ena stunden, och i andra stunden skiter ner sitt lag och alla som intresserar, engagerar sig för fotbollen? Fy faaeen…

(Och om någon tar illa vid sig av tonen och det bristande språkliga i detta inlägg, ber jag om ursäkt…)

4 kommentarer

  1. Kan bra hålla med att det är för tråkigt att inte vissa individer kan låtta bli att förstöra för andra .Nej fram för supper hårda straff för dessa personerner.

  2. Det här förstör allt! Det finns så många idioter. Min son kom hem rädd och uppskärrad efter att ha varit bollkalle på matchen igår. Han berätta om händelsen med idioterna från Malmö sidan. Men sedan berättade han något som nästan är en nivå värre! Två av hans kompisar från laget som också var bollkallar blev attackerade av “2 idioter” som hoppat ner och befann sig bakom reklamskyltarna från HIF sektionen. De blev knuffade och verbalt skrämda. Dessutom hade de före den stora händelsen fått öl kastat över sig. Hur kan man sjunka så lågt att man ger sig på barn. Här har HIF support ett ansvar ta fram dessa element så de kan få stå till svars för sitt agerade.

    Det är hög tid att rensa ut personer som inte klarar att gå på fotboll. Det kan inte vara meningen att spelare. domare eller i det här fallet 13-åriga bollkallar ska hotas, både fysiskt och verbalt.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte att publiceras.


*