Reflektion från TV-soffan

En seger, en välförtjänt och skön seger.

Man var lite osäker innan matchen på var GAIS stod någonstans, men det tog som sagt inte många minuter innan HIF visade var de stod.

HIF har jobbat med sitt försvarsspel, det syns, men de har också arbetat med sitt anfallsspel. Många fina kombinationer och hårt arbete visade vägen fram till en övertygande 4-1 seger!

***

Vi leder allsvenskan just nu…

***

Som så många andra, tror jag att i år kommer Sverige att få se en ny internationell stjärna växa fram och födas ur HIF’s synnerligen kompetenta ungdomsled. Rasmus Jönsson visar än en gång att trots hans ringa ålder, hans ringa vikt, att han har ett stort fotbollskunnande inom sig.

Mycket är ju tack vare Henkes geniala passningar och skarvningar, men idag visade RJ att han kan vaska fram egna chanser (passningen till Sundin) och vara framspelaren också. Jag är mycket imponerad, mycket!

***

Vi ser klart fram emot nästa match, och jag sticker ut hakan med att säga att HIF kommer att ha full pott efter 3 omgångar…

***

BTW, Allt Om HIF, (din nya startsida?), kommer att förändras en aning under veckan som kommer, (utseendemässigt). Allt till de bättre!

2 kommentarer

  1. Det kändes väldigt tryggt idag även om Gais stack upp lite emellanåt. Kul att se så många HIF:are på plats, hoppas det fortsätter så. Det kan bli ett kul år i år…

  2. Rasmus är riktigt spännande, tror på fler mål av honom på Torsdag! Ni gör ett kanonjobb med den hör sajten, alltid något läsvärt när man kikar in.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte att publiceras.


*