Tipset omgång 3

Andra omgången gav 3 poäng med smak på mer. Tre rätt tippade tecken toppas av att både HIF och MFF vann med rätt antal mål (tre). En skillnad som jag tippat men jag hade 3-0 till HIF och 4-1 till MFF. Det blev ju som bekant tvärtom.

Anselmo blev inte premiärskytt för HBK. Han var dock på plan när målet gjordes (började som avbytare).

Nästa omgång börjar redan i morgon med tre matcher och slutspelas på torsdag med hela fem matcher. Här följer mitt tips:

Onsdagen den 15 april 2009

Djurgårdens IF- Gefle IF slutar med 08-seger. Djurgården är fyllt av revanschlusta och Gefle hamnar plötsligt lite i favoritrollen efter helgens resultat. Djurgården vinner, 2- 1.

BK Häcken- IFK Göteborg. Göteborg visade i helgen att man kommer att bli att räkna med. Seger mot Häcken som ser ut att få det fruktansvärt svårt i allsvenskan i år. Göteborg vinner med 3- 1.

Halmstads BK- Brommapojkarna. Halmstad tar årets första seger och vinner med 2- 0.

Torsdagen den 16 april 2009

Trelleborg- GAIS. GAIS måste få ordning på sitt försvarsspel och TFF verkar inte ha fått upp farten än. 1- 1.

AIK- MFF. Tidig, mycket tidig, seriefinal. Två lag som inte tappat poäng..än. Här tappar AIK och MFF poäng då man delar på poängen. Matchen slutar 1- 1.

Örgryte IS- Örebro SK. Allsvenskans bästa anfall skrevs det både här och där. Problemet är att anfallet aldrig får se bollen. Precis som under sin tid i Öster så har Pavel Zavadil problem att leverera i den högsta serien. Han skulle vara bra i de flesta lag i allsvenskan där andra får ta det defensiva ansvaret och Pavel kunde koncentrera sig på anfallsspelet men nu räcker han inte till. Örebro har haft lite oflyt i sina två förluster och tar här sin första seger, 1-2.

Elfsborg- Kalmar. Kalmar kan stå på en poäng efter tre omgångar. Elfsborg borta är en av de matcher man kan finna sig i att förlora. Så gör Kalmar. 2- 0.

HIF- Hammarby. 4- 0. Det är klasskillnad på lagen. Det kommer att visa sig på torsdag. En halvhyfsad offensiv tillsammans med en totalförvirrad defensiv utan hjärta gör att Hammarby kommer att hamna i bottenträsket av serien.

4 kommentarer

  1. Det var en klar förbättring senaste omgången jämfört med premiären!
    Tror att Cooper också behövde skaka av sig premiärnerverna för att sedan ta full pott resten! 😉

    Jag sätter dina resultat på matchen denna gång! (Wish us luck!) 🙂

  2. De två inledande omgångarna har visat att Allsvenskan ÄR svårtippad. Inledningsomgångarna säkert än mer så.

    Elfsborg – Kalmar har potential att bli en riktigt sömnig 0-0 tilställning. AIK kommer att tugga upp Malmö. När det gäller HIF-Hif känns ditt tips lite väl enögt, men jag hoppas att du har rätt.

  3. Enögt? Nja, men optimistiskt (kanske lite överoptimistiskt). Men som du skrev, hoppas på att jag har rätt.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte att publiceras.


*