Redaktören har ordet – Små förändringar, stora skillnader

Med lite drygt en månad kvar av HIF-säsongen, och tillika AOH-säsongen börjar vi redan nu förbereda oss för nästa säsong, vår femte. Idag har vi ersatt den “vanliga” kommentars-funktionen med – Disquz -. Allt för att göra det smidigare och enklare för dig som läser att interagera med oss.

AOH – så som den ser ut idag.

Allt Om HIF avslutar alltså inom kort sin fjärde raka säsong. Det fanns personer som dömde ut bloggen/hemsidan i början och hävdade att det bara var en nattfjäril. Men nu börjar vi redan förbereda oss för vår femte säsong, en säsong som vi lovar kommer bli ännu roligare och intressantare för dig som läsare. Det är naturligtvis farligt att slå sig för bröstet och basunera ut en massa löften, som man sen får “äta upp” om man inte kan hålla dem.
Men vi sticker gärna ut hakan redan idag och bygger upp förväntningarna inför nästa säsong!

***

Vi kommer successivt att förändra plattformen och göra små förändringar som vi tror kommer göra stora skillnader, främst till er läsares fördel. Det kommer inte bli någon halvtaskig skylt med texten: “Ursäkta röran, vi bygger om“, utan vi kommer arbeta parallellt med plattformen samtidigt som vi fortsätter ge er bra och intressanta artiklar, intervjuer etc.

Men det är naturligtvis inte bara plattformen/utseendet som kommer förändras. Vi har en hel del spännande nyheter på gång (men de presenterar vi allt eftersom), samt nya fräscha skribenter som kommer komplettera oss redan befintliga. Dock jagar vi fortfarande nytt blod i form av skribenter/medarbetare, så det finns alltid plats för dig som är engagerad HIF:are och tycker det är roligt att skriva. Hör bara av dig till mig om du är intresserad!

Vår satsning på att bevaka ungdomarna, framtidens HIF-spelare(?), är en annan nyhet. Vi har redan börjat presentera några spelare och tränare, men bara skummat på ytan än så länge. Vi kommer hårdbevaka U19, U17 samt U15 under nästa säsong.

Vi har dessutom redan börjat vår livebevakning från matcher. Och även om vi naturligtvis förespråkar att ni ska vara på plats, framför allt på Olympia, har vi märkt att intresset är ganska stort för att få referat från oss under matcherna. Vi kommer naturligtvis även bevaka bortamatcher i mån av tid.

***

Nåja, ovanstående är bara en liten del av alla små förändringar vi kommer göra framöver. Det viktigaste av allt är engagemanget för klubben, Helsingborgs IF, det är det som driver oss och det är den enda anledningen till att vi finns här för dig! Stöd din klubb, i alla väder… 

 

Tack för ordet, och jag hoppas vi ses framöver här på Allt Om HIF!

 

Fredrik Ymer
– Ansvarig utgivare på Allt Om HIF

E-Post: fredrik.ymer@alltomhif.se 

 

 

1 kommentar

  1. Då får jag logga in med min Disqus-profil i fortsättningen och tappa min kulörrika ände (Forever Red & Blue) för inte blitt klok på hur man ändrar sitt namn i det verktyget – om nu inte Disquz är något helt annat vill det säga -:)

    Men klok på HIF blir man tack vare AOH så trevligt att sidan utvecklas och säkert bara till det bättre!!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte att publiceras.


*