På förra årets läger, på Mallorca, engagerade vi Pär Hansson som ”murvel”. I år är det Cypern som gäller för HIF och även denna gången har vi hittat en spelare på insidan. Här kommer andra inlägget från Jakob Voelkerling Persson och hans ”Rapport från Cypern”

Senaste dagarna har mesta handlat om dubbelpass men igår var det äntligen dags för match. Det var en bra insats sett till såväl prestation som resultat och för egen del var det extra kul att få göra första A-lagsmålet.

”Jakob Voelkerling Persson gör en stark match som mittback. Han är otroligt lugn med bollen, säker i brytningarna och har tuffat till sig i duellspelet. Offensivt var han farlig flera gånger, och fick dessutom in ett mål i andra halvlek. Eftersom han kan spela både sexa och mittback (eller den här centrala rollen i trebackslinjen) ligger han bra till för att få mycket speltid i år” Simon Pålsson (FotbollSkåne) efter gårdagens vinst mot FK Liepaja

200222 Helsingborgs Jakob Voelkerling Persson jublar med lagkamrater efter sitt 3-1 mål under en träningsmatch i fotboll mellan Helsingborg och Liepaja den 22 februari 2020 i Larnaca.
Foto: Petter Arvidson / BILDBYRÅN / kod PA / 92454

I dag har vi haft träningsledigt. Från fotbollsplanen det vill säga. Istället blev det Paintball och som segrare stod Joseph Ceesay. Inte helt oväntat kom Kalle Joelsson sist 🙂 Nu skall vi fortsätta njuta av en ledig eftermiddag innan ett nytt dubbelpass väntar imorgon. Sen har vi ju en ny match på tisdag som alla här nere ser fram emot

Vi hörs/ Jakob

Föregående inlägg Säsongens första seger för HIF
Nästa inlägg HIF fortsatt obesegrade på Cypern

Lämna ett svar

%d bloggare gillar detta: