Håll nollan, tack!

Jag måste erkänna att jag har lägre förväntningar på HIF än brukligt, när det är premiärdags. Det beror givetvis på att förra årets tveksamma, stundtals taffliga, försvarsspel inte blivit bättre under vinterns träningsmatcher. Stundtals oroar jag mig att vår offensivlusta kommer att kosta oss många dyrbara poäng, att vi kommer att blotta oss alldeles för mycket.

Jag ser gärna Henke och Rasmus leka. Jag vill gärna se ett HIF som håller bollen på marken och som anfaller mer fart och med snygga kombinationer. Men framförallt vill jag se ett resolut HIF-försvar som håller rent. Så för att parafrasera den gamla arbetardevisen: Gärna HIF-mål, men först ett rejält försvar!

Lycka till Per!

Hååååååå!

Bli först med att kommentera

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte att publiceras.


*