Porcellis avgör?

Ikväll stannar Skåne upp, åtminstone för alla fotbollsintresserade och kvällens match är det viktigaste derbyt på länge. MFF är Sveriges minst välskötta idrottsförening och ordet KRIS kan snart ges plats på matchtröjorna medans HIF måste gripa den sista chansen att vara med och göra upp om seriesegern. Förutsättningarna kunde varit bättre för de båda lagen och hade han inte varit utlånad till Landskrona så hade kanske även skämtet Babis Stefanidis haft chans på en bänkplats i kvällens match…

****

Vi kan bara hoppas på stor underhållning och att Mr. X a.ka Porcellis visar att han besitter lite talang…

****

Wilton Figueiredo… årets sämsta köp!

****

Peter Gerhardsson, framtida ersättare till Bosse eller går han samma väg som Lennartsson och blir U21-kapten?  Häcken är femma nu och laget kan komma att utmana om topp 4 placeringar ända in i slutet.

***

Känslan är att AIK har gjort ett bättre brasseköp än HIF i och med värvningen av Flavio, bevittnade själv honom live förra veckan och det måste erkännas att han såg spännande ut. Dock inte topptränad ännu och kanske blir bättre nästa år, men potential har han… När kommer Porris igång?

****
Andreas Landgren gör ikväll sitta sista derby. Hans blivande klubb Udinese har inlett säsongen svagt och är utan seger efter två omgångar. Se till att avgöra ikväll nu Landgren!

2 kommentarer

  1. Flavio bättre nåsta år ?? Knappast, mer än brasse har blivit förstörd av svensk försäsongsträning. Visst brukar de få bättre kondition, men tappar det mesta av kreativitet och bollkontroll.

  2. Tror det är mer tillfällighet än Gerhardssons kvalite som gjort att Häcken ligger där dom ligger. Däremot om han gör en bra säsong till Häcken så ligger det nog lite Gerhardsson bakom….

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte att publiceras.


*