Peter Gerhardsson stannar i Häcken till 2016

BK Häckens succétränare, och tillika före detta HIF-tränaren har skrivit på kontrakt och stannar nu i Hisingsklubben fram till 2016.

– Det har hela tiden känts positivt. Jag vill gärna fortsätta att vara med på denna resa som vi gjort. När man trivs så bra med laget, ledarteamet och miljön finns det ingen anledning till att leta sig bort, säger Peter Gerhardsson till bkhacken.se

AS_notiser_2013Gerhardsson kom till Häcken inför säsongen 2009 och påbörjade då det framgångsrika bygget som i fjol tog det stora silvret.

– Kontinuitet och ”mjuka varor”, alltså människor och känslor är viktigt för mig i mitt arbete. Jag tror väldigt mycket på föreningen och det känns som att vi kan fortsätta utveckla det spelet som vi haft. Vi går hela tiden framåt.

En viktig faktor som Gerhardsson nämner i framgångarna är ledarteamet:

– Det finns en nyfikenhet hos samtliga ledare i laget att hela tiden utvecklas. Drivet och engagemanget är stort här. Det är ren glädje att få komma hit varje dag och arbeta med dessa människor som gör att jag själv utvecklas hela tiden.

Peter Gerhardsson är tydlig med att poängtera hur bra han trivs i Häcken.

– Arenabygget och annat utanför har aldrig påverkar mitt beslutstagande, utan vi har hela tiden haft bra och positiva samtal mellan mig och klubben.

Även sportchefen Sonny Karlsson är nöjd med förlängningen av kontraktet:

– Det är riktigt roligt att Peter vill fortsätta med oss efter fyra lyckade år. Vi har hela tiden haft bra samtal och diskussioner. Det har aldrig funnits några tveksamheter från vår sida. Det känns nästan som att Peter blivit göteborgare och vi är väldigt nöjda med detta beslut.

Bli först med att kommentera

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte att publiceras.


*