Panikvärvning på gång

Nu har svenska cupen, kvalet till Europa League och allsvenskan rullat igång. Facit hittills är väl så där.

Vad som är en mindre katastrof är alla skador som drabbat HIF, man kan ju tycka att de flesta borde vara friska efter ett längre uppehåll med Murphy´s lag gäller nog i det här fallet?

Transferfönstret har varit öppet i ett par dagar och de senaste månadernas stora snackis är Mjällby´s skyttekung Erton Fejzullahu som har sagt sig vara intresserad av att spela för HIF om inget annat bättre typ Ålesund eller FC Nordsjälland dyker upp.

Det där sista stycket efter HIF lade jag till själv, men det känns lite som om HIF är tjocka Gudrun på skoldansen för Erton. En safetydate som man kan ha som sista utväg ifall allting annat skiter sig.

Frågan som HIF ska ställa sig är om man verkligen ska värva en spelare som uppenbarligen helst vill spela någon annanstans?

Jag tycker inte det, antingen vill man spela för HIF eller så vill man inte!

Misstänker att Ertons agent och Mjällby´s ordförande ler i mjugg just nu med tanke på HIF´s debacle på Stadion igår, den långa skadelistan och HIF´s tuffa spelprogram. Nu är det läge för dem att få HIF göra en panikvärvning av Erton, till alldeles för mycket pengar och till sjukt dåliga villkor för HIF.

För en spelare som tydligen inte vill spela i HIF?

Tyvärr tror jag HIF återigen faller i den fällan…

3 kommentarer

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte att publiceras.


*