Inget Drevet har sagt sitt…

Då City Hbg har tagit sommarlov och jag inte vill köpa Ab och KvP för att läsa om eländet utgår “Drevet har…” för denna omgång. För er som missat AOH:s egna betyg så kan ni scrolla ner en bit och “Drevet har…” återkommer förmodligen nästa omgång. Då med en ersättare till City Hbg.

***

Vi på AOH jobbar för högtryck nu när sommaren inte gör det längre med en intervju som förhoppningsvis kan intressera er läsare. En intervju med en legend helt enkelt. Håll utkik efter den!

***

Skadelistan är lång, säsongen är lång men hur långvarig blir Bosse i HIF om fortsätter prestera långt ifrån  den kvalité vi tycker oss veta finns i laget? Jag kan se banderollen “Avgå Bosse” framför mig när jag blundar…

***

Varför blixtinkallades inte Liverstam igår när vi vet att Landgren inte håller som mittback? Och varför gråter Landgren ut i HD innan matchen?

***

Pimpong, Erton, Martinez eller den som spar han har?

***

Mariga-pengarna?

***

5 baljor på 2 matcher för dagsländan Tiago Perreira i Assyriska…

1 kommentar

  1. Ja var är Liverstam? Har inte tänkt på det tidigare men sjukt märkligt att han inte inkallades, och med den inställningen Landgren hade i tidningen innan så gör man aldrig en bra match.

    Kan hålla med om att Bosse ska bytas men då efter säsongen. Behöver inte den turbulensen nu och alla vet vad Henke hade tyckt om Bosse fått kicken. Då kan HIF glömma allt vad Henke heter i framtida ledar-roller.

    Sen är frågan om HIF verkligen är bättre än vad dom visar? Jag tror inte det. Det är flera säsonger på rad nu med olika tränare där jag känt att nu har vi ett lag som fixar detta men blir besviken varje gång. Vi är inte bättre just nu. Så är det tyvärr oavsett om Bosse är tränare eller Sir Alex…

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte att publiceras.


*