“På Västfronten Inget Nytt”

Det är stiltje på Allt Om HIF för tillfället, så rubriken skulle lika gärna kunna vara ” På Allt Om HIF, inget nytt!” För er som har eller brukar följa oss här på AOH, så ber jag å allas vägnar om ursäkt för det tunna innehållet på vår sida för tillfället!

Det har i många avseende varit en tung säsong att vara HIF’are i. Vi har åkt känslomässig berg&dalbana nästintill hela säsongen. Nu är den ju ännu inte slut, men för tillfället känns det som att slutet är det enda man väntar på. Trots detta, kommer jag att försöka vara närvarande på åtminstone två av de avslutande matcherna i serien. Dels för att jag har möjlighet, men dels för att det ser ut som om en epok går mot sin ända. Epoken Henrik Larsson…

Jag kommer framöver att publicera en hyllning och en “biografi” över Henkes karriär, sett ur min synvinkel. Det har varit många år av glädje som denna man har gett oss, inte bara i HIF-dressen utan även som stolt Helsingborgare ute i vida världen.

***

HIF står inför en kommande säsong med nytt blod och nya influenser, (förhoppningsvis), och så kommer det även att bli vad gäller Allt Om HIF.
Vi startade upp en vårdag, den 1 April i år, och ni läsare tog vår sida till er och gav oss mycket feedback och engagemang. Jag personligen har varit väldigt glad över att få vara en del av detta projekt.
Nu återstår det att se om Allt Om HIF går till historien som en “dagslända”, eller den kommer att bli ännu starkare framöver?

Bli först med att kommentera

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte att publiceras.


*