På tränarfronten inget nytt…eller?

Det har snart gått en vecka utan att HIF presenterat sin nya tränare,  (fast detta inlägg kan vara inaktuellt längre fram under dagen…?), ska vi förutse att det har varit ett svårt val för HIF?

I dagens HD kan vi läsa om Hans Eklund. Eklund berättar att han är klart sugen på ett tränarjobb i HIF, vare sig det gäller huvudtränare eller i rollen som assisterande.
Det som var intressant i det hela, är “— Jag har träffat HIF, men det var ett tag sedan och sedan dess har jag inte hört något, säger Eklund.”

Om Eklund INTE hört något vid detta laget då är han nog avskriven som huvudtränare i alla fall. Antingen det, eller så är rekryteringsprocessen bland det lojaste och slöaste jag varit med om?

Jag tolkar texten/innehållet i den intervjun som att Hans Eklund INTE kommer bli huvudtränare! Vad tror du?

Det kan också vara så att förhandling sker med en viss norrman och Eklund kommer bli erbjuden rollen som assisterande. Fast oftast bestämmer huvudtränaren själv vem han vill ha som sin assisterande…

Spekulationer, spekulationer, spekulationer…

***

128 dagar kvar… 

2 kommentarer

  1. Sa man inte från HIFs sida att man skulle ha klart med en tränare innan November när Bosse sa att han hoppade av? Eller var det i november?

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte att publiceras.


*