Pär Hansson summerar säsongen

Allsvenskan och säsongen är ju som bekant över för våra HIF’are. Säsongen tog slut lite tidigare för Pär Hansson då han skadade sig olyckligt i matchen mot Halmstad. Pär summerar sin säsong så här:

Din första säsong som ordinarie, hur summerar du din säsong?
– “Är väldigt nöjd med säsongen, har varit en bra debutsäsong där jag fått lära mig mycket. Självklart finns det saker jag ska förbättra i mitt spel och det är sånt jag kommer träna på under vintern. Vi hade en bra start på allsvenskan med många bra matcher i början. Tyvärr orkade vi inte hela vägen utan klappa igenom i slutet.”

 

Vilken var din bästa insats i år tycker du?
– “Matchen i premiären mot Göteborg funkade det väldigt bra. Likaså matchen nere i Malmö där jag fick göra några bra räddningar. Lanskampen mot spanien med u21 var kanske den bästa matchen hittils i min korta karriär. (bästa räddningen är nog den borta mot Halmstad i början av matchen)”

Så klart skillnad mellan Superettan och Allsvenskan, vilken är den största skillnaden?
– “Stor skillnad mellan de olika serierna. Det går helt enkelt väldigt mycket fortare i allsvenskan, tempot är högre och spelarna mycket skickligare.”

Du fick en olycklig skada i slutet. Hur ser det ut med rehab?
– “En bristning i lårets baksida. Small till under en inspark. Har varit väldigt mycket matcher i år och jag kände väl att förr eller senare åker man på en liten skada. Inte varit skadad på fyra år så sånt händer också. Hade vi haft mer att spela för i de sista matcherna hade man kanske chansat men nu fanns de ingen anledning till de. Känner mig helt bra i baksidan nu så allt känns toppen.”

Hur går dina tankar inför nästa säsong?
– “Klart attt tankarna inför nästa säsong redan infunnit sig. Har ingen aning om hur det ser ut med spelare, tränare osv men tror att det kan bli ritkigt bra. För egen del har det varit ett väldigt lärorikt år och man har fått med sig mycket erfarenhet som man tar med sig till nästa säsong. Får passa på att tacka för priset som jag fick av Raggeline! Väldigt hedrande och kul. Självklart vill laget och klubben ta revansch på vår åttondeplats i år.”

Vi på Allt Om HIF tackar naturligtvis Pär för denna säsongen och på återseende till nästa!

Bli först med att kommentera

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte att publiceras.


*