Nytt år och nya möjligheter – vill DU följa med på resan?

Precis som Helsingborgs IF så ser även Allt Om HIF över sin organisation inför fotbollsåret 2015. Sidan, som ger läsarna nyheter, reportage och bildspel med fokus på HIF, går snart in på sin sjätte säsong. Sedan Fredrik Ymer startade sajten (2009) så har AOH växt fram till att man numera är Sveriges främsta oberoende HIF-sajt med mer än 10 000 unika läsare – varje vecka.

AOHTippar2014 

När vi nu ser över ”truppen” för 2015 så innebär det att ett antal av våra skribenter väljer att gå vidare och vi behöver nu förstärka laget på en del positioner. Därför söker vi nu skribenter/fotografer som brinner för Världens Vackraste Förening och är sugen på att ingå i Allsvenskans starkaste  skribentgäng.

Vi på AOH är målinriktade, ärliga, positiva och älskar HIF. Känns detta igen och du samtidigt har ett fotografiskt/journalistiskt intresse eller anser dig vara en åsiktsmaskin. Då ger vi dig möjligheten att bevaka HIF på nära håll. Det kan handla om träningsrapporter, intervjuer eller närvara på någon av klubbens matcher.

Vår fokus ligger på såväl ungdomsavdelning och Akademi som A-truppen och, inte minst, utvecklingen av organisationen och den nya arenan!

Känner du att detta skulle kunna vara den roligaste fritids-sysselsättningen du kan tänka dig? Har du möjlighet att lägga 2-3 timmar i veckan på att bevaka en av Sveriges främsta klubbar och få en inblick bakom kulisserna på Olympia?

Serieledare! Foto: Samone Falkman
Serieledare!
Foto: Samone Falkman
I vått och torrt. Foto: Samone Falkman
I vått och torrt.
Foto: Samone Falkman

Tveka då inte, kontakta oss och bli en i gänget som bevakar Mästarnas Mästare!

Skicka in en kort presentation om dig själv, (vem du är, namn, ålder, etc etc). Har du redan något skrivet som du vill ha publicerat, så skicka gärna med detta. (Så länge det är HIF-relaterat).

Skicka till: martin.klinteberg@alltomhif.se

Välkommen in i gänget!

Martin Klinteberg BBL

Bli först med att kommentera

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte att publiceras.


*