Ny skribent på Allt Om HIF

Jag föddes 1996 i akademikernas stad, Lund, men då pappa skulle studera till lärare gick flyttlasset tidigt till Östersund. När vi några år senare flyttade ner till Småland väcktes mitt fotbollsintresse på riktigt.

Även om grannstaden Växjö har ett ganska bra fotbollslag stod det klart att Helsingborgs IF skulle vara mitt lag. HIF är ett lag som går i släkten, nästintill hela släkten håller på laget utom min pappa då som inte förstår alltför mycket om fotboll – ja han håller på Malmö FF. 

Tyvärr har det från Småland varit väldigt svårt för en student att följa laget i hjärtat på plats, istället har det oftast blivit på distans men det blir trots allt några matcher per säsong på Olympia. De senaste säsongerna har jag även försökt att åka upp till Kalmar när Helsingborg har gästat Guldfågeln Arena. 

Till sommaren tar jag studenten och då är planen att bosätta mig i Skåne och ambitionen då är att följa HIF mer frekvent även från läktarplats på nya Olympia. Gemenskapen på läktarna är något av det bästa jag vet, att få följa HIF i med och motgång, på plats, hade varit en fantastisk känsla som jag sett fram emot ett tag. Förhoppningsvis kan jag infria det och bli en ny stammis på sjungande ståplats.

Albin.evertsson.BBL

Bli först med att kommentera

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte att publiceras.


*