Ny medarbetare på Allt Om HIF

Just nu är vi ju “in between” säsongerna. Men vi på Allt Om HIF ligger inte på latsidan för det. Just nu håller den nya layouten sakta men säkert på att byggas upp, och dessutom kan vi idag presentera ytterliggare en ny medarbetare!

Jag heter Maria Jönsson och är 20 år gammal. Född och uppvuxen i Höganäs men flyttade i somras till Helsingborg på MJ11heltid vilket hade stor inverkan på att jag blev en så passionerad HIF-supporter som jag är idag.

Intresset för fotboll och intresset för HIF har alltid funnits med mig. Som 11-åring började jag spela för Höganäs United i Höganäs som med åren blev Kulladamernas Fotbollsförening eller även kallat KDFF där jag spelade i nästan sex år. Idag har jag lagt fotbollsskorna på hyllan men intresset och glädjen för vårt allas HIF kommer alltid att finnas kvar.

Mitt största HIF-minne och min första HIF-match går hand i hand. Jag var överlycklig då jag på min tolfte födelsedag fick min första HIF-halsduk av min morbror tillsammans med biljetter till en kommande match. Vi hade ståplats och alla supportrar fick flaggor och girlanger i rött och blått. Efter en storslagen seger kastade alla spelarna ut sina tröjor och min morbror var lycklig nog att få en. Mindre lycklig var jag när han sa att han skulle ge den till sin fotbollstokiga son istället för till mig. Min pappa, som alltid varit bra på att muntra upp en hade självklart ett ess i rockärmen när han kände av min besvikelse, denna gång bestående av ett signerat foto av min dåvarande favoritspelare, Andreas Jakobsson. Allt om allt så blev det en fantastisk första upplevelse jag fick ta med mig från Olympia.

För mig har HIF och Helsingborg alltid känts lika rätt som rött och blått på Olympia. I medvind och motvind, vinst och förlust, i regn och sol så kommer jag alltid stå redo på läktaren för att visa HIF mitt stöd.

Har ni tips eller vill veta något med så kontakta mig gärna på:
maria.jonsson@alltomhif.se

Varma HIF-hälsningar,
Maria Jönsson

Bli först med att kommentera

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte att publiceras.


*