Nu är det hybris i AIK

Får en liten länk överskickad till mig från en bekant som (av någon outgrundlig anledning är AIK’are) får mig att att både skratta och häpna över den hybris som skapats uppe i huvudstaden inför den sista omgången av allsvenskan, den 23 oktober.

På sidan “aikforum.se” kan vi läsa att, trots att det är nästan tre månader dit, AIK-supporters redan har börjat köpa matchbiljetter till sista omgången, i en match vederbörande är övertygade om att det är deras “guldmatch”!

Ang. läktafördelning. Hela Norra Stå skall vara svartgul, vid eventuell guldinvasion lär större delar av närliggande sittplats också vara svartgul, men fokus bör ju vara på att få ett enat norra stå 🙂 ”
– Får mig naturligtvis att tänka på hur mycket som återstår av serien, hur många poäng mer vi ska spela om och att jag t v i v l a r startkt på att AIK kommer spela om guldet den matchen…

***

Nog för att det har gått bra för AIK fram tills nu, man kan inte säga annat. Men jag tror dessa personer helt och hållet glömmer bort både hur jämn serien är, dessutom att det fortfarande är öppet i transferfönstret och bägge herrar Banguras eventuella försvinnande lär lämna ett stort tomrum kvar i AIK’s anfall. Men, det är ju klart att man ska ha en stor tro på sitt eget lag. All heder åt detta!

***

För att sammanfatta det hela, köp plåt på sektion N1-N2-N3. Vi är garanterade sektion N3 som alltid. Sittplats ger jag förslag på sektion 30 i förstahand, kommer själv köpa på sektion 30 (grym banderoll sektion förövrigt).

Egen spekulation, OM vi båda (AIK och Helsingborg) slås om guld så tror jag knappast att dom ger oss större läktarplats! så KÖP upp hela skiten nu!

Om det inte gäller guld (högst osannolikt) så tycker jag att alla ska ner endå för att hylla alla i, och runt om laget, för ett grymt jävla uppsving mot förra året! Det här lär också bli The Banguras eller bara någon av Banguras sista match i Världensvackraste Fotbollströja!
Så ALLA TILL HELSINGBORG !”

***

Som sagt, all heder åt deras tro på laget!

 

 

7 kommentarer

 1. Tror det var många AIKare som kommer ihåg guldmatchen mot Göteborg och som tyvärr missade den matchen för att de var för sent ute.

  Men visst vore det kul om det blir samma inramning på den matchen om den nu gäller guld som det blev mellan IFK och AIK

 2. Eller ni från heif som kommer tappa det helt nu.. Gerndt försvinner och Jönsson också..
  VI E GNAGET VI E GNAGET, AIK! ALLA HATAR OSS ALLA HATAR OSS ALLA HATAR OSS, VAFAN GÖR DE?

 3. Ni så kallade hifare e ju fan bara medgångssupportrar medans AIK har riktiga supportarar som stöttar dem i vått o torrt! Sen har dem så kallade svff och fru Lagrell fuskat genom att ge Syrianska och Hif 3 pöäng och 3-0 men till Hif kan jag förstå för att han kommer in o ”knuffar omkull” Pär Hansson men Syrianska-AIK borde spelas om! ALLMÄNNA IDROTTSKLUBBEN AIK VI E ÖVERALLT MEN DET E INTE NI FÖR ATT NI E DJURGÅRDSJÄVLAR! MÅ DE HATA OSS, BLOTT DE FRUKTA OSS!!!!

 4. Tycker det ar roligt med AIK:are…
  Jag haller helt och hallet med om att det mycket val kan bli en guldmatch, och har verkligen inget emot om det blir det! Gillar ocksa initiativet som tagits, aven om det inte blir guldmatch sa kommer inramningen bli grym just av detta initiativ.

  Men detta andliga snack om att Syrianska matchen inte spelas om… Herreguuud!
  Sjalvklart tycker ni att den ska spelas om fran borjan da ocksa, 0-0 och 11 mot 11 pa plan da ocksa?
  Ska den spelas om ska da ocksa 1-0 sta sig, och AIK starta med 10 gubbar… Eller vad tycker ni AIKare?
  Heja Razak! HA!

 5. @AIK:areHelsingborg

  AIK:s publiksnitt 2009: 17291

  AIK:s publiksnitt 2010: 11925

  Medgångssupportrar? Eller riktiga supportrar som stöttar dem i vått och torrt?

  Tillåt mig att småle en smula…

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte att publiceras.


*