Noterat från träningen

Precis hemkommen från träningen. Det var lugnt och uppsluppet idag. Precis som det ska vara dagen före match. Efter obligatorisk uppvärmning på b-plan drog killarna in på a-plan och körde lite avslutsövningar med betoning på inlägg från höger (Lindström) till Rasmus och Sundin.

På andra halvan spelades backlinjen in till i morgon. Den blir med största sannolikhet: Wahlstedt- Baffo- Larsson- Edman.

Efter inslipningen tog  spel 11-11 vid. A-laget mönstrade ovan backlinje, Stoffe- May- Gashi- Lindström på mitten och Sundin och Rasmus på topp. B-laget vann med 1-0, snyggt innickat av Alexander Gerndt som gjorde sin sista träning för året.

*****

Rasmus och Sundin stannade kvar och tränade avslut på Andreas Linde. För Rasmus del innebar detta att utsikterna för ett hattrick ökade rejält. Det brukar ju sägas att dåligt genrep ger bra premiär… Målet mot Södra kan inte ha många centimeter som inte träffats av Rasmus idag. Jo i nätet men inte i ramen.

*****

Hannu och Baffo stannade också kvar liksom May och Skura Mandla. När Sundin och Rasmus la av efter en kvart så tog Baffo över. Han ser riktigt het ut. Inte det minsta orolig för honom i morgon.

*****

Tittade lite på 37:an. Ni lär få se på bilder här så småningom…

Bli först med att kommentera

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte att publiceras.


*