Den förre HIF-tränaren, Olof Mellberg, har fått ett nytt jobb. Enligt SportExpressen kommer forne landslagsstjärnan att vara expert under C Mores Champions League-sändningar

Olof Mellberg hade tränaruppdraget i HIF under drygt en säsong. Men när det stod klart att HIF trillade ner till superettan förra säsongen valde Mellberg att självmant kliva av. 

Efter uppbrottet var 43-åringen ändå tydlig med att han trivs bra med att vara tränare och att han gärna skulle fortsätta vara det. 

– Jag har trivts väldigt bra i vår miljö och jag trivs väldigt bra med att vara tränare. Jag har sett väldiga möjligheter att utvecklas hela tiden. Roligt är det bara om man vinner, men man kan ändå trivas med utmaningen och uppgiften, och det har jag gjort. Sen blir det tungt och ledsamt när det blir som det blir, sa Mellberg.

Sedan dess har Mellberg varit arbetslös – något som nu kana vara på väg att förändras enligt samma tidning

Den forne landslagsstjärnan kommer att vara expert i C More under Champions League-sändningarna. Nent Group, där Viaplay ingår, hade rättigheterna till Champions League men C More köpte rättigheterna förra året och kommer att sända turneringen i tre år framåt. Enligt Dagens Media kostade affären mer än tre miljarder kronor. 

 

Föregående inlägg Fuchs: ”Eskilsminne kommer sälja sig väldigt dyrt mot HIF”
Nästa inlägg Historien gick igen när HIF föll tungt med 3-2 mot ett vilt kämpande Eskilsminne

Lämna ett svar

%d bloggare gillar detta: