Lokeren krånglar- HIF utan Alfie på lördag?

Det som många befarat ligger nu alltför nära. Nämligen att Alfred Finnbogason inte hinner bli spelklar till lördagens mycket viktiga match mot Elfsborg.

Paul Myllenberg:

– Lokeren är mycket jobbiga att förhandla med. Riktigt märkliga.

Det som man kan tro är att de vill ha ut mycket mer pengar nu sedan Alfred gjort succé under juli-augusti men enligt Paul är det långtifrån bara det som är problemet.

– Utan att gå in på detaljer så är det betydligt mer än det som vi har att lösa med dem.

Med andra ord lär det vara svårt att hinna få Finnbogason klar till lördag?

– Det är dina ord. Vi jobbar på det.

Till matchen mot Celtic har det varit en del strul med biljetterna. Vad är det som hänt?

– UEFA har krävt ett speciellt biljettämne som gör att vi inte kan hantera biljettförsäljningen som normalt. Detta ger ett stort tryck både mot Olympiashopen som Intersport där man kan köpa sina biljetter. UEFA har också en del krav som gör det tungrott inte minst då det ju är kort om tid mellan matcherna.

 

Vi får hoppas att Alfred blir klar till lördag annars kanske vi ser Bedoya och Accam redan i startelvan på lördag. Båda är ju mycket bekanta med konstgräs.

 

3 kommentarer

  1. Sundin har ju inte direkt legat på latsidan i de 2 senaste bortafighterna med Elsfborg (1 mål i fjor & 2 i förfjor) så oroar mig mer för Lorents skada…

  2. Skiter det sig med Finnbogasson så skulle jag inte villja vara i Lokerens kläder när Alfred återvänder,snacka om att dom får tillbaka en motiverad spelare?

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte att publiceras.


*