Liverstam förbereder sig för livet utanför fotbollen

Micke Dahlberg kombinerade elitfotboll med ett civilt jobb och när Markus Holgersson vände hemåt så löste man hans återkomst med en lösning vid sidan om fotbollsplanen. Nu är det dags för ytterligare en HIFare att börja förbereda sig på livet utanför fotbollsvärlden…

HIF:s Fredrik Liverstam förstärker OnePartnerGroups kontor i Helsingborg. Liverstam kommer vid sidan av fotbollen att jobba som säljare.
– Tack vare kontakten mellan Helsingborgs IF och OnePartnerGroup som kommit via samarbetet mellan OnePartnerGroup och Svensk Elitfotboll har jag en perfekt möjlighet att kombinera arbete med min fotboll och på så sätt få bättre förberedelser för arbetslivet som kommer den dag min fotbollskarriär är över, säger Fredrik Liverstam i ett pressmeddelande.

Mittbacken i den allsvenska nykomlingen ansluter till OneParterGroups kontor i Helsingborg som öppnade i november 2017.

– Fredrik får bra förutsättningar för karriären efter fotbollen och vi får förstärkning av en stark lokalt välkänd person i vårt arbete att göra OnePartnerGroup större i Helsingborg, säger Dzenan Dedic, verksamhetschef OnePartnerGroup Helsingborg.

Foto: Bildbyrån

OnePartnerGroup, som idag verkar lokalt via 43 kontor i Sverige, klev 2018 in som HR partner till Svensk Elitfotboll på liganivå. Under första året låg samarbetet med fokus riktat mot Superettan, där bägge parter såg en klar fördel att successivt lära känna varandra för att förstå på vilket sätt samarbetet kommer göra bäst hållbar skillnad för intressenterna kopplat till Svensk Elitfotboll och dess ligor. Från och med säsongsstart 2019 utvecklas samarbetet till att även innefatta Allsvenskan på liganivå.

Bli först med att kommentera

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte att publiceras.


*