Kommande säsongs förberedelser är redan i full gång

Det allsvenska avancemanget är klart och under hela december kan HIFarna njuta av en välbehövlig vila. Samtidigt pågår försäsongsplaneringen för fullt och redan nu kan AOH presentera en del kommande motståndare.

HIFarna har gått på julledighet och får nu njuta av en månadslång ledighet. Truppen samlas igen den 7 Januari men då har, möjligtvis, redan någon/några varit igång då Nyårssaluten går av stapeln 4-6 Januari.

Med tanke på HIFs respass ur cupspelet så blir det inga tävlingsmatcher under våren. Därmed begränsas ju även utbudet av motstånd men här väljer HIF, som vanligt, att vända sig till grannlandet för högklassigt motstånd. Även Chrisses gamla, och Smarasons nuvarande, klubb Lilleström finns inplanerade för en träningsmatch.

Vad gäller kommande träningsmotståndare så är det följande, preliminära, upplägg som gäller:

Lörd 26/1 – Helsingör ( i Viken)

Lörd 2/2 – OB (borta)

Lörd 9/2 – Öster (på Filborna)

Lörd 16/2 – Trelleborgs FF (på Filborna)

Lörd 23/2 – Kalmar FF (borta)

Lörd 2/3 – Lilleström ( i Göteborg)

Några dagar senare har man ambitionen att åka på ett tiodagars träningsläger men här är inte datumen samt ort fastställd ännu. Mest troligt handlar det dock inte om Salou där man var mindre nöjd med förra säsongens upplägg utan där har ju PeO antytt att man skall se över möjligheten att förlägga det på Mallorca.

Sön 17/3 – Värnamo (spelplats ej fastställd)

Man har även ett genrep inplanerat där FC Köpenhamn är tilltänkta motståndare. Matchen går av stapeln den 21 Mars och målsättningen är att denna skall spelas inne på Olympias vackra matta

Bli först med att kommentera

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte att publiceras.


*