Jag blir gärna överbevisad!

Om ett par timmar är det match på Olympia. Vädergudarna spår fint, behagligt sommarväder. HIF bjuder på AfterWork innan match. Känns rätt ok att bege sig upp på “den vackraste fotbollsplan jag vet”!

ymer1Efter cupfinalen i söndags kickade jag igång den stora sågen, och lät den svepa över tränare Roar, längs med anklarna. Det har kommit en hel del respons på den sågningen av både positivt och negativt innehåll. Bra! Det ska finnas engagemang, så länge vi håller oss på en sansad och rimlig nivå. Jag blir gärna överbevisad om att mina åsikter är helt uppåt väggarna. Så gärna så…

Men det bästa med åsikter, är att man inte behöver dela dem med någon. Om man inte vill…

Match idag alltså. Jag ser fram emot den, trots “haveriet” i söndags. Dels för att jag är övertygad om att spelare/ledare/klubb nu har tagit sig i kragen, knutit näven i fickan och nynnar på mantrat; “Vi ska visa dem!”

Men även för att jag tror stenhårt på att HIF kommer vinna idag. Den stenhårda tron mynnar ut i ryktet som säger att det blir en del förändringar sedan sist och den senaste tiden. Inte alltid man tar rykten på så stort allvar, men i kombination med kragen, byxfickan och nynnandet, tror jag definitivt på HIF idag.

Så vi syns väl på Olympia ikväll va?

bbl_fredrik_ymer

 

1 kommentar

  1. Absolut, den senaste gången jag missade en hemmamatch var för ca 6 år sen mot HBK, då en konsert gick före HIF men inte i kväll -:)

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte att publiceras.


*