Inte det Helsingborg jag känner

Ardian Gashi känner inte igen sitt Helsingborg i den bild som förra helgens händelser fått representera. 

Larsson, Gashi
Gashi vill tacka de supportrar som reste till Norrköping för att stötta laget.

Han kom till staden 2010 och har under den tiden blivit älskad av HIF-supportrarna för sitt driv och sin kompromisslösa spelstil. Och kärleken är ömsesidig. “Man är ju stolt över att bo i Helsingborg stad och att representera Helsingborgs IF.” säger han till Kvällsposten.

Han känner inte igen den bild som målades upp av Helsingborg i förra veckans Debatt i SVT. “Det där är inte det Helsingborg jag känner. Jag trivs så bra här, med alla fina människor och jag har inga dåliga erfarenheter av stan.” Han vill samtidigt rikta ett tack till de fans som reste till Norrköping och stöttade laget. ” Jag tycker de skötte sig jättebra i dag och vill rikta ett stort tack till dem för att de reste så långt.”

“Det är viktigt att även vi spelare tar avstånd och visar att det här inte är någonting som vi vill representera. Inte i allsvenskan och inte när vi är ute i Europa och konkurrerar. Skandinavisk fotboll har alltid varit fair fotboll. Då är det naturligtvis så att vi vill skicka de signalerna till fansen också.”

Björn Velander BBL

 

1 kommentar

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte att publiceras.


*